- 55 % na svetleče ventilčke Tireflys Pro! Plačajte 7,50 € za prijetno in varno osvetlitev vašega kolesa, v vrednosti 16,69 €.

Ponudba vsebuje: komplet dveh ventilčkov Tireflys Pro v izbrani barvi (izbirate lahko med modro, rdečo, vijolično in zeleno barvo). Poštnina je brezplačna.

7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,69 €
-55%
Prihranek:
9,19 €
 
 

Si želite dodatne opaznosti vašega kolesa, ki bo povečala vašo varnost, poleg tega pa bo še prijetna na pogled?

Svetleči ventilčki TIREFLYS so primerni za kolesa vseh vrst. V ponudbi so štiri izvedbe modela PRO z diodo v modri, rdeči, vijolični ali zeleni barvi. Zasvetijo v odziv na tresljaje ali vrtenje kolesa in s tem močno povečajo opaznost kolesa in kolesarja med vožnjo, kar je pomembno tako z vidika varnosti v prometu kot opaženosti. Svetleči ventilčki delujejo na baterije, namesti pa se jih na vrh ventilčka, tj. namesto obstoječe kapice ventilčka. Primerni so za kolesa z ventilčki s širokim navojem, za namestitev na ventilčke z ozkim navojem pa je moč v kolesarskih trgovinah kupiti pretvornik. Pretvornik ni del ponudbe.

Svetleče ventilčke Tireflys je sicer moč namestiti tudi na motorna vozila, a opozarjamo, da svetleči ventilčki Tireflys NISO homologirani, zato je njihova uporaba na motornih vozilih na javnih cestnih površinah izključno na lastno odgovornost. Uporaba nekaterih barv ali barvnih kombinacij na motornih vozilih je morda lahko celo prepovedana.

Povečajte svojo varnost in bodite opazni!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 157

Celodnevno kopanje in savne v wellness centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

Super cena
Rezerviranih 150

Kopanje in savnanje, Vespasianus, Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima! V tej ponudbi je na voljo tudi 4-urna vstopnica za kopanje za koriščenje med vikendi za 15,80 €!

-64%
Rezerviranih 4
NOVO

Tehnično oblikovanje diplomske ali magistrske naloge

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 17. 4. 2020!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Tretma preoblikovanja telesa z diodnim lipolaserjem

Najhitrejši, enostavni in varni način zmanjševanja trdovratnih maščobnih oblog s popolnoma nebolečimi in neinvazivnimi tretmaji!

-55%
Rezerviranih 4

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!