- 50 % na na 2x tekoči detergent Ariel pri Higienčku! S klikom na Izberi ponudbo, izberite detergenta Ariel Professional Actilift: A. 2x Regular za običajno perilo za 20 € ali B. 2x Colour za barvno perilo za 20 €.

Ponudba vsebuje: 2x tekoči detergent Ariel Professional Actilift Colour (2 x 4,75 l) za barvno perilo.

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Ste naveličani pralnih praškov, ki se ob pranju perila ne raztopijo povsem in na vaših temnih oblačilih puščajo sledi? Ali pa uporabljate preveč agresiven prašek oz. detergent, ki je povsem izpral žive barve vaših najljubših oblačil? Higienček vam ponuja rešitev!

Ariel Professional Actilift™ Colour za barvno perilo je koncentrirani tekoči detergent za barvno perilo z biološkim delovanjem za izjemno čiščenje in odstranjevanje madežev, hkrati pa skrbi obstojnost barv vašege perila. Detergent nežno deluje na barvno perilo, ohranja svežino, zmehča vlakna, globinsko čisti ter odstranjuje trdovratne madeže. Priporočljiv je za uporabo na vseh vrstah belih in barvnih tkanin (20-95°C za belo in 20-60°C za barvno perilo), razen iz volne in svile.
Lastnosti:
- vsebuje napredno formulo za površinsko čiščenje zagotavlja odlične rezultate tudi pri  kratkih ciklih in nizkih temperaturah pranja (od 20°C),
- vsebuje visoko tehnološke encime in posebne učinkovine, ki omehčajo vlakna in poživijo barve,
- ne vsebuje belila, nežno deluje tudi na svetle barve,
- učinkovito sredstvo za pranje pri uporabi vseh trdote vode,
- zadostuje za do cca. 130 pranj.

Higienček je čisto bitje, ki prebiva v najbolj čistih predelih in krajih na svetu. Njegovo poslanstvo je trud za osebno higieno vsakega posameznika ter za higieno vsakega doma. Je vedno svež, čist, poln elana in ljubi higieno. Na voljo ima široko paleto izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk in s tem skrbi ter nas neprestano opozarja na našo higieno.  Poleg pestrega izbora sredstev za higieno mu ni vseeno tudi za dostopnost. Sredstva za higieno so dostopna na najbolj znani lokaciji v Sloveniji.
Vse za higieno!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!