Mega nagradna igra PRINTBOX v sodelovanju z 1nadan.si! Tiskajte barvno, povsem brezplačno! Vsi sodelujoči prejmete kupon za 5 brezplačnih Printbox kreditov za tiskanje dokumentov! Z malo sreče pa lahko zadenete tudi 100, 200, 500 ali kar 1.000 brezplačnih Printbox kreditov za tiskanje!

Klikni na "KUPI KUPON" in brezplačno sodeluj v nagradni igri!

Nagradna igra za Printbox kredite za tiskanje!
Nagradna igra za Printbox kredite za tiskanje!
Nagradna igra za Printbox kredite za tiskanje!
Nagradna igra za Printbox kredite za tiskanje!
0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Printbox je popolna rešitev za tiskanje dokumentov za vsakogar: za podjetnike, društva, zavode, zveze, starše, dijake, študente in številne druge. S Printboxom preprosto tiskate kjerkoli in kadarkoli z vašega telefona, tablice, računalnika, USB ključka, Printbox knjižnice ali vaše dokumente skenirajte. S Printboxom lahko tiskate ali skenirate vaše dokumente (obvestila, dopise, vabila, diplome, pogodbe, seminarske naloge in ostale dokumente) na več kot 160 točkah po vsej Sloveniji (bencinski servisi Petrol in OMV, v Mercator in TUŠ centrih, knjižnicah, fakultetah in drugod). Izberite Printbox tudi vi in se pridružite več kot 110.000 Printbox uporabnikom.

Obiski dragih in odročnih kopirnic ter časi dragega barvnega tiskanja z namiznimi napravami so preteklost. Danes vas skoraj na vsakem koraku spremlja eden od 160 Printbox kioskov, kjer lahko ugodno tiskate ali skenirate svoje dokumente. Hitro in preprosto ustvarite brezplačen Printbox uporabniški račun na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji ali na spletni strani Printbox.si. Iz vaših prenosnih telefonov, tablic, računalnikov ali kar iz vaše pisarne naložite vaše dokumente za tisk v vaš Printbox uporabniški račun prek e-pošte, spletne strani Printbox, Printbox Android mobilne aplikacije, Printbox programa za Windows ali vašega USB ključka. Naložene dokumente nato natisnete na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji.

Nakup Printbox kreditov za tiskanje lahko izvedete z gotovino ali moneto na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji. Nakup lahko uredite tudi z nakazilom na transakcijski račun ali na naši spletni strani s kreditno kartico.

S sodelovanjem v nagradni igri lahko tiskate brezplačno: S kodo, ki jo prejmete z sodelovanjem v nagradni igri lahko natisnete 5 brezplačnih barvnih strani na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji. Po prijavi na kateremkoli Printbox kiosku v meniju izberite CENIK/UNOVČI KUPON ter vpišite kodo z vašega kupona.

Dobro je vedeti:
- 1 Printbox kredit omogoča tiskanje 1 A4 strani na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji.  
- 1 Printbox kredit = 1 barvna ali črno-bela A4 stran (skupaj s papirjem in črnili).
- Obojestransko tiskanje = 2 Printbox kredita.
- Skeniranje = brezplačno.
- Unovčenje kode za prejem 5 Printbox kreditov za tiskanje: Prijavite se na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji, izberite razdelek CENIK in nato UNOVČI KUPON. S pomočjo tipkovnice na zaslonu na dotik vtipkajte kodo kupona.
- Trajanje nagradne igre: 28. 11.–14. 12. 2018.
- Cena kupona: 0 EUR
- Vrednost kupona: 5 Printbox kreditov za tiskanje
- Koda kupona je unovčljiva na kateremkoli Printbox kiosku v Sloveniji.Kodo kupona je mogoče unovčiti do 25. 1. 2019.
- 1 oseba lahko kupi le 1 kupon.Nagrajenci bodo nagrade prevzeli osebno na sedežu podjetja Media lab d.o.o.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste kliknili svoj kupon za 0 €, sodelujete v žrebu za PRINTBOX nagrade: 10x 100, 5x 200, 2x 500 in 1x kar 1.000 brezplačnih Printbox kreditov za tiskanje. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 17. 12. 2018 preko e-bobna. Nagrajenec/ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje 19. 12. 2018. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja.  Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diamantni piling v kozmetičnem salonu Magic

Diamantni piling je najvarnejši in najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom

Popolna nega, ki poskrbi za gladko, sijočo in mladostno kožo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

90-minutna nega obraza z diamantim pilingom

Diamantni piling je namenjen vsem, ki se spopadajo s povečanimi porami, brazgotinami po aknah in pigmentnim spremembam.