- 55 % na profesionalni antialergijski sesalnik Raycop MG-100 Magnus! Plačajte 179,96 € za sesalnik, ki vam bo omogočil prijetnejše bivanje brez prahu in pršic, v vrednosti 399,90 €.

Ponudba vsebuje: profesionalni antialergijski sesalnik Raycop MG-100 Magnus + darilo (žoga za košarko). Poštnina je brezplačna.

179,96€
    Kupi kupon
Vrednost:
399,90 €
-55%
Prihranek:
219,94 €
 
 

Srbeč ali nenehno poln nos, težko dihanje, kašelj, srbeča koža, močna utrujenost, čeprav ste se ravno zbudili … zveni znano? To je posledica neznancev v vaši postelji. Eden od štirih ljudi na svetu ima alergijo, vzrok za to pa leži tudi v naših ležiščih, katerim dokazano namenjamo najmanj pozornosti pri čiščenju! Vaša postelja je namreč pravo gnezdo za nešteto bakterij. Pršice nastajajo prav tu, hranijo pa se na vaši odmrli koži, ki jo vsak dan puščate za sabo. Njihovi iztrebki so polni alergenov in največja koncetracija prav teh je v postelji, posteljnini in blazinah.
Raycop je edini profesionalni antialergijski sesalnik na svetu, ki ubije 99 % bakterij, odstrani 93,5 % pršic in ves prah ter vso ostalo nesnago. Je posebno oblikovan in je namenjen izključno čiščenju ležišč, posteljnine, tkanin ter ostalega oblazinjenega pohištva. Raycop vam pomaga ustvarit bolj zdravo bivanje. Za čiščenje uporablja unikaten tristopenjski sistem, s katerim odstrani pršice, prah, alergene in večje delce. Raycop ima prav tako dvostopenjski filtrirni sistem in tako zagotovi, da se vse posesano ne vrača nazaj v zrak. Je tako enostaven za uporabo kot klasičen sesalnik, vendar so njegove zmožnosti za čiščenje popolnoma drugačne.

Raycop MG-100 Magnus ima najmočnejši motor in dvojno vibracijsko blazino, ki omogoča večjo učinkovitost. Po napornem delovnem dnevu, je Magnus skrbno pospravljen na posebno oblikovani plošči, ki ga naredi še bolj domačega in nevpadljivega.
Lastnosti sesalnika:
- antialergijski sesalnik,
- moč: 450 W,
- UV Ę C sijalka: 6W sijalka,
- HEPA mikro filter,
- dvojna vibracijska blazinica,
- LED prikazovalnik,
- odlagalna plošča,
- na dotik odstranljiv pokrov mikro filtra,
- visoko sposobni sesalni sistem,
- protekcija fitra posode za umazanijo,
- nadzorni prikazovalni sistem,
- trojna zaščita UVC sijalke
- avtomatičen sistem zaklepa,
- varnostni senzor UVC sijalke
- kontrolni sistem časa delovanja,
- kontrolni sistem temperature motorja
- velikost: 310 x 295 x 210 mm,
- teža: 2,6 kg.

Raycop je ime, ki mu lahko zaupate. Linija UVC antialergijskih čistilcev je bila odobrena s strani vlad in potrošniških organizacij po celem svetu. Prejeli so tudi priznanje s strani angleškega inštituta za alergologijo, odlikovanje francoske zveze za potrošnike, certifikat LOHAS, korejskega združenja za standarde in korejsko nagrado za odličen dizajn. Interne in zunanje raziskave (predvsem japonske) v laboratorijih so dokazale, da je vsak proizvod v liniji Raycop varen in visoko učinkovit. 
Bivanje brez pršic,bakterij in virusov!