- 50 % na enourni najem vodnega skuterja z gorivom v Kopru pri podjetju Udo d.o.o.! Plačajte 30 € za nepozabno dogodivščino, v vrednosti 60 €.

Ponudba vsebuje: najem vodnega skuterja (1h) za do 3 osebe (2 odrasla + 1 otrok do 15. leta starosti) + gorivo.

30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Za vse ljubitelje vodnih športnih aktivnosti!

Popestrite svoj dopust in se s prijatelji ali družino odpravite na zabavno enourno dogodivščino po morju! Podjetje Udo d.o.o. vam nudi enourni najem vodnega skuterja za 2 odrasli osebi in otroka do 15. leta starosti (le 15 €/ na odraslo osebo). Vodni skuter prevzamete v Kopru-Koprski mandrač (lokalna marina), v ceno pa je vključeno tudi gorivo.
Naj se vijuganje po morju prične!

Agencija UDOSPORT je specializirana agencija za športni marketing in trženje športnih prireditev, katera je bila ustanovljena leta 2005. Agencija je razvila svojo dejavnost preko promocije in trženja blagovnih znamk skozi atraktivne športne dogodke. Delujemo na vseh športnih področjih, od najmanjših državnih, do največjih mednarodnih tekmovanj. Načrtovanje, organizacija, izvajanje in trženje prireditev za različne naročnike so naše podjetje postavili v vlogo agencije, ki svoje usluge nudi priznanim domačim in tujim podjetjem. Prav tako nudimo prodajo raznih aranžmajev za smučanje, kolesarjenje, rolanje, tek in vrsto drugih športnih aktivnosti. Poskrbimo tudi za vaše najmlajše z organiziranim varstvom in animacijo v vrtcu Koko.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!