Do - 54 % na tajsko masažo po izbiri v Lanna tajske masaže! Plačajte 20,99 € za prijetne sprostitvene užitke, v vrednosti 46 €.

Ponudba vsebuje: 1x tajska masaža po izbiri (60 min): ALI s kokosovo kremo ALI s kokosovim oljem Fiji Nui (100% naravno) ALI z aromatičnimi olji.

Tajska masaža po izbiri v Lanna tajske masaže
Tajska masaža po izbiri v Lanna tajske masaže
20,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
46,00 €
-54%
Prihranek:
25,01 €
 
 

Razvajajte se!
Čutite, da je vaše telo utrujeno in se nikakor ne morete sprostiti? Pozabite na vsakdanjo nelagodnost in se počutite udobno v svoji koži, saj je to tisto, kar sanjate, kajne?

Tajska masaža z aromatičnimi olji ne vpliva samo na telo, ampak pripomore tudi k boljšemu počutju, saj učinkovito blaži stresna in tesnobna občutja. Temelj masaže je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih aromatičnih olj, vas popelje v stanje popolne sprostitve. Naravna aromatična olja, katera imajo tudi aromaterapevstki učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpstavitvi telesnega in duševnega ravnovesja. Relex tajska masaža z Kokosovo kremo priporočajo ljudem, ki imajo suho kožo, odlična je pa tudi za po sončenju. Kokosova krema z vitaminom E učinkovito razvaja suho kožo z vlago. Vaša koža bo tako mlajša ter bolj gladka. Kokosovo olje Fiji Nui “Dati vam vse, kar si želite” ni samo pomen ekstra deviškega kokosovega olja Fiji Nui, ampak tudi obljuba kokosove palme. Fiji Nui združuje vso naravno dobroto kokosove palme (Cocos nucifera), ki vsak da poskrbi za vašo lepoto, zdravje in kulinarične užitke. Ekstra deviško kokosovo olje je uvoženo z otočja Fidži ter pridobljeno, procesirano in pakirano z enakim visokim standardom, ki ga ima surovina sama. Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljejo v izgubljeni tropski raj.

Salon Lanna Tajske Masaže se nahaja na zelo mirni lokaciji, v predmestju centra Ljubljane - v Trnovem, v Murgle centru, 2. nadstropje (M20). Masažo opravlja 5 profesionalnih tajskih maserk, ki imajo dolgoletne izkušnje v masaži. Masaža se izvaja v prijetnem prostoru, opremljenem v tajskem stilu s prijetno glasbo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!