SUPER CENA za celodnevno wellness doživetje v Wellnessu Adria Ankaran za 1 osebo: celodnevno kopanje v notranjem bazenu + savna (3h) + obloga telesa alge ali zelena glina z masažo celega telesa (60 min) + fitnes + ingverjev napitek + krožnik suhega sadja in oreščkov + spa kit + parking!

V tej ponudbi lahko izberete tudi wellness doživetje v bazenskem kompleksu Wellness Adria Ankaran za 2 osebi za 98,50 €!

Kopanje, savna in masaža Wellnessu Adria Ankaran
Kopanje, savna in masaža Wellnessu Adria Ankaran
Kopanje, savna in masaža Wellnessu Adria Ankaran
Kopanje, savna in masaža Wellnessu Adria Ankaran
56,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Wellness Center Adria je lociran v idiličnem naravnem okolju, odmaknjenem od mestnega vrveža. Gostom je na voljo bogata ponudba tretmajev za dobro počutje in popolno nego telesa.

Bazeni
Notranji bazen
Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem, rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodne masaže – ležeče masaže, vodni top, bočne masaže…

Najmlajšim je namenjen manjši otroški bazen.  Na terasi notranjega bazena se lahko v toplejših dneh nastavljate soncu ali spijete odlično kavo ob pogledu na morje. Med letom se lahko brez doplačila udeležite tudi jutranje/popoldanske vodne vadbe.
Za najmlajše organizirajo tudi tečaje plavanja pod vodstvom najboljših učiteljev plavanja.

Savne 
Savna priljubljena oblika sproščanja telesa in duha, prav tako pomemben pa je tudi njen učinek na zdravje, saj je znano da pripomore k razstrupljanju telesa in sproščanju mišic. V wellness centru Adria Ankaran se boste lahko razvajali v turški, finski in infrardeči savni ter ohlajevalnem bazenčku.

Fitness
Poleg plavanja v morju lahko pri nas počnete še marsikaj. Če je zunaj premrzlo za kolesarjenje, tenis ali minigolf, lahko obiščete naš fitnes v Wellness centru Adria. Na voljo so vam sodobne naprave in uteži, s katerimi boste dodobra izklesali vaše telo. Po naporni vadbi in prhanju pa se bo prilegel skok v naš notranji bazen ali pa sprostitev ob savnah in masažah.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!