Do - 55 % na slasten obrok po izbiri, na voljo 6 odličnih menijev za vsak okus v Restavraciji Mango! Plačajte 2,75 € za gurmansko poslastico po lastni izbiri, v vrednosti do 6,10 €.

Ponudba vsebuje: ALI puran v gorgonzolini omaki ALI lignji s porom v maslu ALI japonski rezanci s piščancem ALI tajska rižota ALI carska solata ALI popečena zelenjava s šampinjoni.

Slasten obrok po izbiri v Restavraciji Mango
Slasten obrok po izbiri v Restavraciji Mango
2,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,10 €
-55%
Prihranek:
3,35 €
 
 

Dolgočasna klasika je OUT, eksperimentiranje z okusi je IN! Za trenutek pozabite na pice, dunajce in pražen krompir, in se oglasite v svetovljanski, nagajivi, pisani in razkošni restavraciji Mango!
Čaka vas izbor kar 6 različnih jedi, ki bodo prebudile gurmana v vas ;)
1. puran v plesnivo sirovi omaki: puranji file v gorgonzolini omaki, z dollar chipsem,
2. mehkužci na poru s krompirjem: lignji na žaru z dodatkom pora in masla ter prilogo, krompirjevimi krhlji, 
3. udon rezanci: znameniti japonski rezanci s teryaki omako in piščancem, 
4. tajska rižotka: rižota s popečeno zelenjavo, gobami in jajcem ter klasično tajsko omako,
5. carska solata: več vrst solate, popečeni koščki piščančjega fileja, krotoni, paprika, paradnižnik in parmezanov preliv,
6. Popečena zelenjava s šampinjoni (mešana zelenjava, šampinjoni in kuskus, popečen na žaru).

Ob jutrih kavarna s soncno teraso, ob poldnevu restavracija, v kateri vam ob prijetnem vzdušju nudijo zelo zanimivo in okusno kombinacijo azijsko-mediteranske kuhinje. Od slastnih testenin, rižot in mesnih jedi z recepti iz daljnega vzhoda do gurmanskih solat, morskih jedi in vegetarijanskih poslastic, boste lahko izbirali tudi med pestrimi orientalskimi specialitetami. Ob koncu dneva sprememba ambienta v najbarvitejši lounge bar, kjer vam bodo naši barmani edini v mestu mešali cocktaile iz svežega sadja.
Vsak torek boste na svoj račun prišli ljubitelji zabav, kjer boste lahko ob dobri glasbi, družbi ter akcijskih cenah uživali vse do jutranjih ur.

Seveda pa je poskrbljeno tudi za zaključne družbe ter privatne zabave, kjer vam skupaj z izkušenimi kuharji pripravljajo kosila, večerje ter prigrizke po vaši izbiri. Obiščite jih na Turnerjevi ulici 17 v Mariboru, kjer je ob ugodnih cenah poskrbljeno tudi za študente.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!