- 50 % na nepozabno uživanje na biseru Balkana, Ohridskem jezeru, v Turističnem naselju Lagadin! S klikom na Izberi ponudbo izberite: A. 3 dni, 2x nočitev za 2 osebi za 112 €; B. 6 dni, 5x nočitev (po programu) za 1 osebo za 140 €.

Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi na Ohridskem jezeru, 3 dni, 2x nočitev z zajtrkom v Vili Bisera, naselje Lagadin + pijača dobrodošlice (rakija ali sok) + najem kolesa po želji + parkirno mesto!

Ohridsko jezero za 2
Ohridsko jezero za 2
Ohridsko jezero za 2
Ohridsko jezero za 2
112,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
224,00 €
-50%
Prihranek:
112,00 €
 
 

Nekje na koncu Balkana, na drugi strani rekeVardar, leži majhna dežela razsežnih lepot. Svoj estetski vrhunec doseže na koncu, kjer se razprostira ravnina posvečena z ogromnim jezerom. Kristalno čista voda se lesketa v soncu makedonske zastave, prav tako kot se lesketajo v jezeru rojeni biseri, za vratom Makedonske djevojke. Žuborenje rakije je tako glasno, kot klepet nasmejanih domačinov, posejanih v tisočerih “kafičih” ob širnem jezeru. Dim izpod roštilja se v ritmu razigranih glasbenikov vije visoko do gora, ki strumno stojijo tik ob vodi in že tisočletja spremljajo eno izmed zibelk civilizacije…

Ne zamudite priložnosti, saj se le redkim se ponudi priložnost videti raj, kajti z bolečim srcem se zavedamo, da bo tudi ta, danes še neraziskani biser, nekoč postal klasično prenasičena turistična destinacija. Ampak ne še in nikakor ne z nami, saj se bomo zlili z okolico.

Možni Daydreamovi izleti (doplačilo vodniku na destinaciji):
• ogled centra mesta Ohrid in obzidja nad mestom z lokalnim vodnikom,
• izlet z ladjico po jezeru do starodavnega samostana in obisk naravnega parka Sv. Naum, vožnja s čolničom in lokalnim vodnikom po parku, makedonsko kosilo in nato kopanje in sončenje ob izviru
• tradicionalna večerja dobrodošlice z živo tradicionalno makedonsko glasbo v restavraciji v centru Ohrida
• obisk rojstnega kraja znanega pevca TOŠE PROESKI, obisk njegovega groba, ogled najvišje ležečega mesta v Makedoniji (Kruševo) s kosilom
• obisk koliščarskega naselja na vodi-muzeja
• potapljanje in učna ura z inštruktorji potapljanja v Ohridskem jezeru

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!