- 50 % na hidro-lift nego za izsušeno kožo obraza (70 min): posvet in analiza + površinsko čiščenje s čistilnim mlekom + encimski piling + masaža obraza in dekolteja + intenzivna hidro gel maska + tonik + nanos hydrolift seruma + nanos HydroLight kreme, v Lepotnem studiu Živa v Ljubljani!

Tretma je primeren za izredno suho, kuperozno in od temperaturnih razmer izčrpano kožo!

Nega HIDRO-LIFT za izsušeno kožo (70 min)
Nega HIDRO-LIFT za izsušeno kožo (70 min)
22,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-50%
Prihranek:
22,00 €
 
 

HIDRO-LIFT NEGA ZA IZSUŠENO KOŽO OBRAZA
Tretma je primeren za izredno suho, kuperozno in od temperaturnih razmer izčrpano kožo nad 38 let. Še posebej se priporoča po smučanju (veter, nizke temperature), ob zaključku zimskega obdobja (centralno, klimatsko ogrevanje) ter po zaključku poletne sezone (visoke temperature, morje). Koža bo po tretmaju sveža in napeta. Priporočajo kombiniranje s hranilno API-Caviar ali Čoko-Loko nego na 3 do 4 tedne. 

Potek: po kratkem posvetu in analizi kože, bodo vašo kožo temeljito očistili s čistilnim mlekom na bazi grozdnih pešk, izvlečkov češnje in vitamina E. Sledi encimski piling čigar večji del vsebuje encim papaje in rastlinska olja, ki so primerna tudi še za tako občutljivo kožo. Po toniziranju bodo na kožo obraza in dekolteja nanesli mediteransko hidratacijsko olje; s prijetno masažo pa vas bodo popeljali v čudoviti svet Mediterana: sivke, oljčnega olja, grozdja in proteinov polnega kaviarja. V tem tretmaju sledi intenzivna hidro gel maska, ki globinsko vlaži in vrača koži vitalnost (15 min). Kožo očistijo, tonizirajo, nanesejo hydrolift serum, ki hidratizira, rahlo zateguje in hrani. Kožo zaščitimo s HydroLight kremo. Ob koncu tretmaja vam bodo ponudili sadni čaj in čokoladico za sladko razvajanje.

Lepotni studio Živa se nahaja le 500 m od obvoznice (izvoz Tomačevo, smer Stožice). Parkirišče je zagotovljeno, pred rampo jih pokličete, da vam odprejo. Do njih lahko pridete tudi z avtobusom št. 20.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!