Morje, sonce, odlična hrana in tamburaši vsak dan! SUPER CENA za resnično nepozaben 8-dnevni oddih na črnogorski obali: 7x nočitev s polnim penzionom v Konobi Akustika v Sutomoru + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 35 €. Razliko 140 € do polne cene (175 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Izjemen 8-dnevni dopust v crnogorskem Sutomoru
Izjemen 8-dnevni dopust v crnogorskem Sutomoru
Izjemen 8-dnevni dopust v crnogorskem Sutomoru
Izjemen 8-dnevni dopust v crnogorskem Sutomoru
Izjemen 8-dnevni dopust v crnogorskem Sutomoru
35,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
140,00 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

S prvimi toplimi sončnimi žarki se zbudi tudi Konoba Akustik v Sutomoru ... Restavracija dela sezonsko, od začetka junija do konca septembra. Kot na prve sončne dni vsi želimo preživeti čim več časa na prostem, je tudi Konoba Akustik v svoje dvorišče, v popolnoma naravni vrt pod sinjim nebom, prenesla svoje prepoznavno vzdušje - glasbo tamburašev in sredozemsko obarvano tradicionalno kuhinjo. Konoba Akustik je idealen spoj krasnega morskega okolja, sredozemske in domače kuhinje, etno stila in vojvodinske tamburaške glasbe. Stoji ob sprehajalni poti, le dobrih sto metrov od morja in je edina v Sutomoru, ki ima vsak dan tamburaše.

Nastanitveni objekt novejše gradnje razpolaga s 6 dvoposteljnimi sobami z ločenima posteljama, 6 dvoposteljnimi sobami s francosko posteljo, 3 triposteljnimi in eno štiriposteljno sobo. Sobe si delijo kopalnico po sistemu "dve sobi, ena kopalnica", apartmaji pa imajo lastno kopalnico, minibar, teraso, klimo in TV. Apartmaji so ob restavraciji Akustik, 300 m od plaže. Gostom je na voljo brezplačen dostop do interneta in parkirišče. Objekt stoji 15 minut hoje od obale (brez vzponov), 900 od centra Sutomora, 1.100 m od restavracije in 1.300 m od plaže. Pričakali vas bodo prijazni gostitelji, ki so goste pogosto pripravljeni tudi odpeljati do plaže z lastnim avtom.

Sutomore spada med najbolj priljubljena letovišča Črne gore. Slovi po veliki plaži in bogatem nočnem življenju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!