Odstranjevanje maščobnih oblog! - 63 % na vrhunski 30-minutni tretma po izbiri: 1.) kavitacija ALI 2.) RF telesa ALI 3.) vakuumska terapija z anticelulitnim oljem, v novem salonu Miss Europa v Ljubljani!

Podarite si popolno postavo!

Tretma po izbiri  (30 min)
Tretma po izbiri  (30 min)
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-63%
Prihranek:
25,10 €
 
 
Ponudba zaključena

Ultrazvočna kavitacija, nemškega proizvajalca, je najnovejši hit v tretiranju in odstranjevanju lokaliziranih maščobnih oblog. Kavitacija danes velja za enega izmed najmočnejših mehanizmov za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic. Gre za najnovejšo metodo, katere tehnologija omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen predvsem na dele telesa, kjer imamo trdovratne maščobne obloge, ki se jih nismo uspeli znebiti z dosedanjimi metodami, dietami in telovadbo.

Ti predeli, s katerih tudi z raznoraznimi dietami ne moremo vidno odstraniti maščobnih oblog, so predvsem: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica,...

Kavitacija odstrani trdovratne maščobne obloge na točno določenih predelih brez kirurškega posega. Tretma traja od 30 do 60 minut. Potrebnih je 5 do 10 terapij, ki se izvajajo na 3 do 5 dni. Za doseganje boljših rezultatov priporočamo redno telesno vadbo ter vnos tekočine (vsaj 2L vode na dan) v organizem.

Vakuumska terapija z naravnim anticelulitnim oljem
Vakuum, ki se ponavadi izvaja na trebuhu, zadnjici in stegnih  pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe, razteza vezivno tkivo in posledično iz telesa odstrani vse odpadne snovi, odvečno tekočino in metabolite. Vakuum, ki deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, tudi stimulira nastajanje kolagena in pospešuje metabolizem.

Stranskih učinkov, razen rdečice ob izvajanju terapije in rahle modrice pri zelo občutljivi koži, ni. Med samim izvajanjem terapije občutimo blago bolečino, ki je odvisna od stadija celulita. Višji kot je stadij, večja je bolečina, ki pa se z vsako naslednjo terapijo zmanjšuje.

Vakuumska terapija pa ni primerna za nosečnice ali ženske, obolele z rakom. Pri terapiji pa se prav tako izogibajo predelov s kapilarami ali žilicami ter predelom s kovinskimi vstavki oziroma poškodbami.

Vakuumsko terapijo je priporočljivo izvajati v kombinaciji ali z kavitacijo.

Po vakuumski terapiji:
- je koža bolj gladka, čvrsta, napeta in lepega videza,
- podkožje postaja čvrsto in ga je vedno manj,
- celulit se zmanjša, strije pa postajajo manj vidne in s časoma izginejo,
- vezivno tkivo postane bolj elastično, zmanjša se videz pomarančne kože,
- nekoliko se privzdigne zadnjica.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!