Popolna regeneracija telesa! - 55 % na 5x 30-minutni tretma za hujšanje in lajšanje bolečin po izbiri: Space tunel ALI IR komora z ozonom, v VIT-AL centru! V enem tretmaju lahko izgubite 600 kalorij!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 10x 30-minutni tretma za hujšanje in lajšanje bolečin za 80 €!

45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-55%
Prihranek:
55,00 €
 
 

Space tunel – IR KOMORA zmanjšuje v  telesu težke kovine, toksine, težo, lajša bolečine v sklepih, mišicah, izboljšuje prekrvavitev, metabolizem, obnavlja celice, sprošča srce ter kožo pomladi. V enem tretmaju lahko izgubite 600 kalorij!

Space tunel vpliva na telo na 3 pomembne načine:
1. Učinkovito zmanjšuje težke kovine, ki so neposredno povezane s presnovnim neravnovesjem v telesu, kar povzroča slabo prebavo, ter povečanje telesne mase.
2. Zmanjšuje strupene toksine, ki obtičajo v maščobi. Raziskave so pokazale, da izgube telesne teže ni mogoče doseči, v kolikor se najprej ne izloči strupenih toksinov, ki obtičijo v maščobi!
3. Izguba teže zaradi potenja (izguba vode) se hitro povrne, saj pri tem ne prihaja do izločanja toksinov v maščevju. S pomočjo infrardečih žarkov pa tretma povzroči vibriranje molekul in posledično skupaj z vodo, izločanje toksinov in izgorevanje maščob. Rezultat učinkovitosti tega postopka je tudi, zaradi v spodbujanja metabolizma k porabi večji količini energije.

Kaj so infrardeči žarki in kako vplivajo na telo
So vrsta elektromagnetnega spektra. Sodobna znanost je dokazala, da je del sonca oz. žarkov nevidnega spektra, ki zelo pozitivno vpliva na telo. Valovna dolžina infrardečih žarkov je med 0,75 in 1000 mikronov. Infra rdeča svetloba prodre skozi kožo in ustvarja naravno resonanco s telesom in povzroča, tako imenovano globinsko masažo telesa. Zelo dobro vpliva na presnovo, lajša bolečine, razstruplja telo, pospešuje cirkulacijo, povečuje kvaliteto pretoka krvi… Uporablja se za hujšanje, oblikovanje telesa, celično čiščenje (odstranitev toksinov)…

S pomočjo SPACE TUNELA hujšanje in gladka nategnjena koža niso več sanje, saj SPACE TUNEL preprosto zadovolji vaše potrebe. S pomočjo napredne barvne tehnologije Fototerapije, ki združuje štiri svetlobne barvne spektre, v kombinaciji infra rdečih žarkov, ki imajo odličen biološki učinek na vaše telo in duha. Ležati v SPACE TUNELU je zaradi barvnih spektrov, ne samo zdravo, ampak tudi prijetno, kot bi ležali v skrivnostnem vesolju, obdani s telesno in duševno harmonijo. Tovrstni občutek ima močan vpliv na telo tudi s strani duševnega vidika.

Space tunel-a ne smejo uporabljati:
- po jedi oz. prej kot eno uro po obroku
- otroci mlajši od 12 let
- nosečnice
- ljudje s hudim boleznim srca
- ljudje z resnim boleznim želodca, črevesja, jeter, ledvičnega ali sečnega kamna
- v primeru večjih telesnih poškodb vsaj 10 mesecev.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!