- 50 % na 2-mesečni tečaj karateja za otroka do 12 let (2x tedensko po 90 min, skupaj 16 obiskov) pod strokovnim vodstvom trenerjev Karate kluba Olimpija, enega najstarejših in najuspešnejših slovenskih karate klubov! Za eno vadbo boste odšteli le 1,25 €!

Naučite se osnov karateja ali nadgradite svoje znanje, naučite se samoobrambe in izboljšajte telesno pripravljenost! V tej ponudbi je na voljo tudi 2-mesečni tečaj karateja za odraslo osebo za 29,90 €!

2-mesecni tecaj karateja za otroke pri KK Olimpija
2-mesecni tecaj karateja za otroke pri KK Olimpija
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Karate je borilna veščina, šport in rekreacija. Njegova vadba nam pomaga izboljšati koncentracijo, uči nas zbranosti, jasne usmerjenosti in odločnosti. Pomaga nam utemeljiti se v realnosti, izboljšati lastno osredotočenost v tukaj in sedaj, povečati kreativnost in spontanost in nas sooča z lastnimi razvojnimi zmožnostmi. Izvorno je borilna veščina sicer pa tekmovalni šport in rekreacija skozi katero krepimo svoje telo in duha in skrbimo za svojo rast in razvoj. Skratka za vsakogar nekaj.
Namen njegovega treniranja pri otrocih je predvsem telesna vzgoja, pri rekreativcih koristen fitnes, pri športnikih tekmovanje, pri odraslih kvaliteta življenja. Karkoli že nekomu pomeni, karate je vedno pot oz. način: borjenja, rasti, igranja igre, odraščanja ali način bivanja. Ne oziraje se na to, katero pot smo izbrali, je le-ta vedno pot oziroma način našega lastnega pripravljanja za borjenje, ki ga zahteva življenje samo in obenem tudi način kultiviranja naše borbene narave, karakterja, stila življenja. Z borbo se namreč soočamo vedno in vsakokrat, ko se srečujemo z življenjskimi izzivi, ko rešujemo življenjske probleme oziroma, ko se znajdemo v konfliktni situaciji ali konfliktnem razmerju. Konflikti in njihovo razreševanje pa so tako ali tako normalna, realna sestavina vsakodnevnega življenja, pa če si to priznamo ali ne.

ZAKAJ PLAČUJEŠ ŠPORT ZA SVOJEGA OTROKA?  
Pogovor dveh staršev:
- "Zakaj zapraviš toliko časa in denarja za treninge in tekmovanja za svojega otroka?"
- "Moram ti nekaj priznati – ne plačujem zato, da bi moj otrok postal športnik."
- "Zakaj torej plačuješ, če ne zato, da bi tvoj otrok postal športnik?"
- "Plačam za trenutke, ko je moj otrok tako utrujen, da si želi odnehati, a vendar ne odneha. Plačam za priložnost, da moj otrok razvije doživljenjska prijateljstva. Plačam za priložnost, ki jo ima otrok, da se od dobrih trenerjev nauči ne le tehnike, temveč tudi življenjskih lekcij. Plačam, da se moj otrok nauči discipline. Plačam, da se nauči sprostiti med socialnimi interakcijami, da bo ponosen, pomagal ostalim, da bo vljuden in spoštljiv član ekipe. Plačam, da se nauči živeti z razočaranji, ko mu nekaj ne uspe ali ne zmaga, ko naredi napako pri stvari, ki jo je že tisočkrat vadil, zato, da se vrne z dvignjeno glavo in vadi še naprej. Plačam, da se nauči dosegati cilje. Plačam, da se moj otrok nauči, da uspeh ne pride čez noč, temveč je plod neštetih ur truda, da je učenje dolgotrajen proces. Plačam, da je moj otrok na igrišču, namesto da zahaja v težave z napačno družbo.... lahko bi nadaljeval v neskončnost, a na kratko ti odgovorim takole: ne plačam zato, da moj otrok trenira, plačam za priložnosti, ki mu jih šport ponudi, da se razvije kot oseba in ima od tega koristi do konca svojega življenja, da pomaga ostalim in spoštuje njihovo individualnost. Resnično verjamem, da je to izjemna investicija. To je moja zapuščina zanj in za družbo."  
Anonimni avtor.

Karate klub Olimpija je eden najstarejših in najuspešnejših slovenskih karate klubov, kjer gojijo karate kot borilno veščino, tekmovalni šport in rekreacijo ter samoobrambo, ki vključuje celo vrsto sorodnih borilnih veščin.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!