Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-55%

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Prvič v Sloveniji! - 72 % na 6-urno delavnico VSE ZA DIPLOMO, na kateri boste deležni strokovne pomoči za pripravo načrta dispozicije, diplomske ali magistrske naloge, skladno s pravili vaše fakultete! Za hiter in uspešen zaključek študija!

Pohitite z rezervacijo!

45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
160,00 €
-72%
Prihranek:
115,00 €
 
 

Tam, kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. (Aristotel)

Ste proti koncu študija in vas čaka dispozicija, diplomska ali magistrska naloga? Pridite na delavnico: Vse za diplomo.

Delavnica je sestavljena iz dveh  delih:
Vsebina I dela (sreda 28. 3. 2018, 16.30-19.30)
• določitev naslova diplomske/magistrske naloge,
• namen in cilji strokovne naloge,
• oblikovanje raziskovalnih vprašanj,
• priprava osnutka dispozicije,
• teoretični del,
• citiranje virov,
• raziskovalni del - predmet raziskave,
• raziskovalne metode,
• velikost vzorca in respondenti ,
• kvantitativne/kvalitativne metode.

Vsebina II dela (sreda 11. 4. 2018, 16.30-19.30)
• anketna/usmeritvena vprašanja,
• tehnična obdelava podatkov,
• analiza pridobljenih rezultatov,
• zaključek,
• literatura in viri,
• priloge,
• priprava osnutka dispozicije in načrta strokovne naloge kot strateška dokumenta delavnice.

Na poti do cilja vas čaka kompleksna zaključna naloga. Imate navodila fakultete in ste prepuščeni sami sebi, saj mentorju morate poslati že pripravljeno dispozicijo in kasneje tudi diplomsko oz. magistrsko nalogo. Zaradi tega marsikateri diplomant ima "cmok v grlu" in obupa tik pred ciljem.
Na delavnici Vse za diplomo va bodo, s strokovnimi nasveti in izkušnjami pomagali, da to pot lažje prehodite. Vsaka fakulteta ima predpisan način, kakšna mora biti določena zaključna naloga. Zato vas prosijo, da natisnjena navodila vaše fakultete prinesete s sabo na delavnico. Znanstvena stroka zahteva, da so še malenkosti dodelane pri diplomski/magistrski nalogi. Na delavnici bodo naredili skupen načrt, po katerem boste vi individualno napisali strokovno nalogo. Prav tako se bodo na delavnici skupaj pogovarjali o težavah, izzivih in izkušnjah pri pripravi naloge. Tako boste lažje in hitrejše prišli do vašega končnega cilja, do uspešnega zaključka študija.

Prihodnost pripada izobraženim! Zato odprite vrata do znanj in novih priložnosti!
Strokovnjaki vam s svojimi izkušnjami pomagajo, da nalogo tudi tehničo oblikujete, lektorirate i prevedete povzetek v tuj jezik ter tako uspešno zaključite študij.

IZVAJALEC:
Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s pisanjem strokovne in znanstvene literature kot tudi z izvajanjem delavnic s področja izobraževanja.

MNENJA UPORABNIKOV:
Opravil sem vse izpite in potem leto in pol odlašal z diplomsko nalogo. Nisem vedel kako naj se je lotim oziroma kje naj začnem. Navodila, ki sem jih imel na fakulteti so bila suhoparna. Potreboval sem nekoga, ki bi mi to z »živo besedo« razložil, motivatorja, ki bi me vzpodbudil, da naredim, to kar želim. Našel sem ga v gospe Zorici. Hvala ji za to! Po diplomi sem poiskal boljšo službo, za kar sem še dodatno vesel in hvaležen. Brane

Želela sem čim prej zaključiti študij, ampak nisem vedela, kako naprej. Strah me je bilo, če bo v redu, to kar pišem. Nisem se imela s kom posvetovati glede tega, razen mentorja na fakulteti, ki je precej strog in sem se ga bala marsikaj vprašati. Zaradi tega sem skoraj pol leta bila v psihični in časovni stiski. Sošolka, ki je uspešno končala študij mi je predlagala go. Zorico Zaklan. Pri tem podjetju sem našla vse na enem mestu: delavnico za pripravo magistrske naloge, oblikovanje, lektoriranje, prevod povzetka, pripravo Power Point prezentacije in zagovora. Ko sva si skupaj začrtala mojo pot do diplome, je tudi diploma zelo hitro »prišla«. Tina

Še enkrat iskrena hvala za podano znanje, izkušnje in usmeritve pri dokončanju diplome, saj je vse to preseglo moja pričakovanja. S pomočjo vaših lektorskih in oblikovnih popravkov sem uspešno diplomirala. Z veseljem bi se še enkrat obrnila na vas, saj me vaša energija in razgledanost navdušujeta in motivirata k iskanju še neraziskanega. Marinka

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!