Odlično vsestransko orodje! - 76 % na multifunkcijsko kotno ravnilo! Izredno priročno in trpežno, neverjetno natančno, primerno za vse kote in oblike! Poštnina je brezplačna!

Ultimativna šablona za gradbenike, mizarje, pleskarje in naredi-si-sam mojstre!

Multifunkcijsko kotno ravnilo
Multifunkcijsko kotno ravnilo
10,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,99 €
-76%
Prihranek:
34,09 €
 
 

Multifunkcijsko kotno ravnilo
Ultimativna šablona za gradbenike, mizarje, pleskarje in naredi-si-sam mojstre je obvezna oprema vsake škatle z orodjem. Prihrani čas, denar in napor. Kotno ravnilo bo prihranilo dolgočasne meritve. Je najboljše vsestransko orodje, ki ga lahko imate!

- NAREDITE PERFEKTNI KOTNI REZ KADARKOLI: 4-stransko kotno ravnilo ima pametno zasnovani mehanizem s katerim ga lahko zaklenete v katerikoli želeni kot. S tem dobite šablono katero lahko uporabite kolikokrat želite. Ne rabite vedno znova izrisovati šablon ali vedno znova izmeriti kote. Kotno ravnilo bo prihranilo čas in napor!
- ODLIČNO ZA PONAVLJAJOČE RAZMIKE IN PREIZKUŠANJE: Postavite 90° kote paralelno na kose lesa; multifunkcijsko kotno ravnilo ima tudi funkcijo priložnega ravnila! Poravnajte svojo opeko ali celo nastavite svoje razdalje za konzolo (podporni nosilec). Multifunkcijsko kotno ravnilo bo odlično opravilo svoje delo! Kot dodatek pa je ravnilo debelo 10 mm in ga lahko uporabite kot mero za razmik med opekami ali lesenimi deskami.
- PRIMERNO ZA KATERIKOLI MATERIAL IN APLIKACIJO: Ustvarite načrte z opeko, kamni, stavbnim lesom, laminatom in še več! Multifunkcijsko kotno ravnilo je primerno za ustvarjanje krogov, lokov, navpičnih rezov in katerikoli projekt, ki si ga lahko zamislite. Uporabite kotno ravnilo za prenovo vaših kopalniških ploščic, kamnitih obokov ali pa preobrazite vaše dvorišče s po meri opečnato teraso.
- TRPEŽNO IN PRIROČNO: Najlon napolnjen s steklenimi vlakni naredi multifunkcijsko kotno ravnilo trpežno za katerokoli delo. Ravnilo se lahko enostavno zloži za lažje shranjevanje in uporablja edinstven sistem vijakov za lažje enoročno delo. Prenosljiv in lahek, lahko ga vzamete s sabo kamorkoli in kadarkoli!

Lastnosti:
- Izredno priročno in trpežno
- Neverjetno natančno
- Primerno za vse kote in oblike
- Naredite si šablone za najrazličnejša opravila
- Teža: 90 gramov
- Material: ABS plastika
- Barva: rumena

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!