Za bleščeča okna v stanovanju! - 50 % na čiščenje steklenih površin vseh oken, vključno z balkonskimi vrati in strešnimi okni za stanovanja + vsi pripomočki in čistilna sredstva. Čiščenje ni omejeno s kvadraturo prostorov.

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na Kupi kupon, izberete: A. čiščenje oken v stanovanju za 20 €; B. čiščenje oken v hiši za 30 €.

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Okna niso nikoli dovolj čista. Ko pa jih končno očistite, pa pride dež in uniči vaše delo. Ne ukvarjajte se več s tem in prepostite delo čistilnemu servisu. Okna vam bodo očistili v dobre pol ure! Poudarek pri njihovem delu pa je na hitrosti, kvaliteti in čistosti pri čiščenju!

Čez dan smo zelo zaposleni z mnogimi prijetnimi dogodki in obveznostmi. Če vam v teh dneh primanjkuje časa, vseeno pa bi si želeli imeti čist okna in pogled na zunanje dogajanje, je današnja ponudba prava za vas. Ste morda razmišljali, da bi svojo marljivo mamo ali ženo presenetili z darilnim kuponom? To je odlična priložnost! Prihranite ji trud in jo pošljite na oddih, med tem pa bodo strokovnjaki poskrbeli za vaša okna.

Naj bo tudi pogled na deževen dan lep!