Zimska pravljica v Dolomitih! SUPER CENA za 5-dnevni zimski oddih za 2 osebi v Hotelu Auronzo 4*: 4x nočitev s polpenzionom + ski bus do smučišča Monte Agudo + 1x dnevno uporaba hotelskega wellnessa + wi-fi v avli in parking!

Preživite zimski oddih v nepozabnem Auronzu di Cadore!

5-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Auronzo 4*
5-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Auronzo 4*
5-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Auronzo 4*
5-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Auronzo 4*
380,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Hotel Auronzo stoji v centru idilične vasi, kratek sprehod od kina in kotalkališča, iz njega pa se razteza razgled na jezero sv. Caterine. Hotel je v celoti renoviran ter elegantno in prefinjeno opremljen. Gostom so na voljo udobna avla, bar, restavracija z razgledom na jezero, TV soba, bralna soba in soba za biljard. Na voljo je tudi majhen, a prijeten wellness s savno, turško kopeljo, jacuzzijem in čajnim kotičkom.
Hotel je dostopem ljudem s posebnimi potrebami in ima veliko zasebno parkirišče. Cortina in Misurina sta od hotela oddaljeni cca 30 minut vožnje, tekaške proge pa cca 15 km.

Renovirane sobe imajo razgled na prelepo jezero Auronza ali na spektakularne vrhove Tre Cime Di Lavaredo. Pohištvo je iz svetlega lesa, kombinirano s svetlimi barvami, ki zagotaljajo prijetno, intimno vzdušje. Vse sobe imajo kopalnico, telefon, LCD televizor s Sky kanali, sef in minibar.

Smučišče Auronzo Misurina spada v področje št.1 Dolomiti  Superski, skupaj s Cortino d’Ampezzo in San Vitom. Smučarske proge v Auronzu se raztezajo z vrha hriba Monte Agudo. Smučišče obsega 13 km urejenih smučarskih prog. Do vrha vas pripeljeta dve sedežnici, hitra štirisedežnica z avtomatskim preklopom in dvosedežnica. Proge so zmeraj odlično pripravljene in primerne za vse vrste smučarjev. Na vseh progah je urejeno umetno zasneževanje. Otroci se lahko učijo prvih smučarskih zavojev na vlečnici ob vznožju štirisedežnice. Bolj izkušeni smučarji imajo na razpolago tudi tako imenovano "črno progo".

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!