Za čudovit in zdrav videz! - 60 % na 60-minutni tretma za nego obraza po izbiri: ultrazvočno čiščenje obraza ALI diamantni piling ALI ultrazvok obraza ALI cryodermail za ženske, v Kozmetičnem salonu Magic!

Popolno razvajanje kože na obrazu!

17,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-60%
Prihranek:
27,10 €
 
 

Za lepo in negovano kožo obraza obiščite Kozmetični salon Magic!

Izbirate lahko kar med 4 učinkovitimi tretmaji za nego obraza:

1.) Ultrazvočno čiščenje obraza
Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij.

2.) Diamantni piling
Diamantni piling je piling z diamantnimi nastavki s funkcijo vakuuma. Ta metoda je posebej učinkovita na območju gubic, starostnih in pigmentnih madežev ter brazgotin. Spodbuja tudi nastajanje kožnih celic in kolagena. Poteka v kombinaciji z vlažilno nego obraza. Terapija je varna in se lahko prepustite izkušeni kozmetičarki.

3.) Ultrazvok obraza
Nega obraza z ultrazvočnim valovanjem je zelo uspešna, predvsem v borbi proti malim gubicam pri utrujeni koži; za izboljšanje prekrvavitve, tonizacijo vezivnega tkiva in za vnašanje hranilnih substanc globlje v podkožje; ultrazvočna mikromasaža zaradi toplotnega učinka raztegne vezivna tkiva in izboljša prekrvavitev v koži in podkožju.

4.) Cryoderm
Nega deluje na teoriji toplo - hladnega vrtenja, s pomočjo posebne hladne ploskve. S tem pa se lahko energija hitro pretvori na želen nivo. Ta način delovanja lahko naravno in globoko aktivira obnavljanje celic, izboljšuje in čisti kožo, zmanjšuje videz gubic na obrazu in okoli uči. S pomočjo toplo hladnega vrtenja, lahko dosežemo maksimalne rezultate tretmaja, lahko hitro razširi in skrči pore, s čimer se koža krepi in povrne vitalnost.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?