Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Refleksna masaža stopal in pregled po energijskih točkah

Razvajanje telesa in duha!

Učinkovito! - 60 % na 60-minutni tretma preoblikovanja telesa: BIOSTIMULACIJA CELEGA TELESA z aparatom FUTURA ULTRA BY PRO: noge, zadnjica, trebuh, hrbet, obraz + GRATIS masaža celega telesa (30 min), v Studiu Suzana!

Preoblikovanje, pomlajevanje in stimulacija telesa! GRATIS masaža celega telesa!

24,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
61,00 €
-60%
Prihranek:
36,60 €
 
 

FUTURA PRO by ULTRATONE
Terapije biostimulacije se sicer izvajajo na posameznih delih telesa, v tej ponudbi pa je zajeta bistimulacija za celo telo!

Ultratone bioenergija je sinergija mnogih tehnologij oblikovanja telesa v enem, tako vam za odpravo motečih nepravilnosti ni potrebno hoditi na več različnih terapij, ampak opravite vse hkrati in tako prihranite dragoceni čas, rezultati pa so vidni že po prvem obisku.  
Osnova aparata je OCM tehnologija, to je optimalna celična modulacija, ki s 44-imi oblikami različnih impulzov v več kot 150.000 programskih stopnjah simulira signale centralnega živčnega sistema. Specifični Ultraton programi z različnimi frekvencami, pulzi in oblikami signalov direktno dosežejo željene celice in omogočajo ciljan, varen in učinkovit rezultat v procesu pomlajevanja in oblikovanja obraza in telesa.  
Danes se večina nas zaveda pomena telesne vadbe in kako pomembno vlogo ima telesna vadba pri vzdrževanju telesne  teže, strukture ter oblike telesa, in seveda za vzdrževanje nivoja telesna pripravljenosti in nam tako omogoči fizično – športno aktivnost. Vemo, da se, ko je mišica enkrat aktivirana, v telesu sproži serija procesov, ki deluje še dolgo po prenehanju fizičnega udejstvovanja. Mišična vlakna spremenijo svoje lastnosti, postanejo bolj učinkovita in elastična, cirkulacija se izboljša in porabi se več kalorij, in posledica je zmanjšanje obsega in postopno zmanjševanje telesne teže.   Z običajno telesno vadbo se te motorične enote v posamezni mišici aktivirajo v določenem vrstnem redu: manjše motorične enote se aktivirajo najprej in samo z dolgotrajno in naporno vadbo se aktivirajo še večje motorične enote. To lahko zahteva tudi do 45 minut intenzivne vadbe, da bi dejansko aktivirali mišico, ki jo želimo, in na žalost, če vadba ni redna in zahtevna je rezultat za oblikovanje telesa minimalen.   Z Ultratone OCM tehnologijo in pravilno postavitvijo elektrodnih obližev na telo, precizno programirani elektronski pulzi z spreminjajočimi se sekvencami lahko dosežejo te mišice v sekundi. S takojšnjim sprejemom dražljaja velika motorična enota odgovori takoj in bistveno hitreje kot z navadno telesno vadbo. Dejansko je z Ultratone tehnologijo OCM velika motorična enota tista, ki prva odgovori na dražljaj.    

 Aparat Futura Pro by Ultratone sestavlja več različnih programov za celo telo.

PROGRAMI ZA TELO omogočajo:
- ultra hitra izguba centimetrov & hujšanje (s programi dosežemo rezultate že v prvi terapiji, vzdržujemo jih v seriji 12-ih terapij)
- anticelulitni učinek & cirkulacija (programi omogočajo razbitje celulita in izboljšanje prekrvavitve v tretiranem področju)
- oblikovanje telesa (programi s signali za hujšanje in oblikovanje telesa omogočajo popolno postavo: zožanje pasu in zmanjšanje celulita)
- dvig, čvrstost & napetost/tonus tkiva (trije kombinirani programi, ki dvignejo, učvrstijo in napnejo točno tam, kjer je potrebno.
- Multi Body (je resnično razvajanje, saj tri različna področja telesa istočasno tretiramo s tremi različnimi programi)
- Holistični Fitnes (vsebuje serijo programov za moč, povečanje mase in napetosti mišic, hitreje kot z običajno vadbo)
- Limfna drenaža & detoks (programi izvajajo nežno masažo in stimulacijo limfnega sistema za odstranjevanje odvečnih tekočin in zmanjšanje zabuhlosti)

PROGRAMI ZA OBRAZ omogočajo:
Ultratone Futura Pro omogoča natančno biostimulacijo obraza z 40-imi bioptičnimi elektrodami, pri kateri se vsako minuto spremeni 150.000 programskih faz od nekirurškega liftinga, drenaže, hidratacije. 44 različnih impulzov omogoča, da s terapijo utrjujemo mišice na obrazu, vratu in dekolteju in jim povrnemo mladostno obliko:

- Nekirurški dvig – facelift (programi, ki z vadbo in krepitvijo obraznih mišic zmanjšajo izrazne gube in napno ohlapno kožo)
- Pomlajevanje, tonus in zgladitev (programi, ki s pospešitvijo produkcije kolagena in elastina napnejo in dvignejo globoke obrazne mišice)
- Limfna drenaža & odstranjevanje toksinov (aktivira limfni sistem, drenira odvečne tekočine in toksine za čistejšo polt)
- Zmanjšanje gub (dosežemo z učvrstitvijo oslabelih obraznih mišic in izboljšanjem napetosti kože)
- Sijoč nasmeh (izredno izboljša predel okoli ust, povrne se mladost in energija).

Ultracelični Mikrotokovi energijsko obogatijo aktivne sestavine v kremah in gelih za pomlajevanje in tonus kože, idealni za izboljšanje teksture in elastičnosti. Vzdrževanje programi omogočajo, da ohranimo vse dosežene rezultate in izboljšanja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!