Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

Zahvalite se svojim najdražjim na prav poseben način! - 65 % na 75-minutno masažo po izbiri + POSVETILO v Studiu Kvadrus: sprostitvena masaža ALI ayurvedska masaža ALI masaža z vročimi vulkanskimi kamni!

Odlično darilo za vse, ki jih imate radi! Podarite masažo ob različnih prazničnih priložnostih; rojstni dnevi, obletnice, diploma, kot zahvala itd.!

20,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-65%
Prihranek:
39,10 €
 
 

Masaža je lahko odlično darilo za različne priložnosti!

BODITE ORIGINALNI in se svojim dragim zahvalite na originalen način. Za vas bomo izdelali darilni bon, na katerega lahko zapišemo vaše krajše posvetilo. Masažo lahko podarite tudi ob drugih priložnostih (rojstni dan, obletnice, posebni dosežki ali kar tako).

Izbirali boste med tremi opcijami:

• SPROSTITVENA MASAŽA-75 MINUT
Božansko razvajanje. Tehnika klasične švedske masaže in refleksna masaža stopal vzbuja ugodje in lahko izboljšata zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost.
 
• AYURVEDSKA MASAŽA-75 MINUT
Ajurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Izvajalec ajurvedske masaže stopal skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na stopalu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in lahko sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.

• MASAŽA S PRIJETNO OGRETIMI VULKANSKIMI KAMNI-75 MINUT
Masaža z vročimi kamni je poznana že stoletja. Kamni so vulkanskega izvora, fino obdelani, prijetni na otip in vrhunski masažni pripomoček. Ogreti kamni na 50 stopinj Celzija pripomorejo k izjemni sprostitvi. Z prijetno ogretimi kamni drsimo  po meridijanih, to so energijske poti, ki potekajo po celem telesu. Nekaj kamnov položimo na akupresurne točke in s tem zelo povečamo moč masaže. Vulkanske kamne nam je podarila narava, v sebi skrivajo zdravilno moč , ki jo z masažo prenesemo na telo.

ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS:
- Delajo s srcem
- So natančni in resni
- So strokovno podkovani
- Nudijo varno okolje
- Se lahko masirata dva istočasno
- Masira vas lahko maserka ali maser
- Delajo vsak dan od 7. do 22.30 ure
- Delajo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih
- Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
- Uporabljajo izključno slovenska olja
- Lokal je klimatiziran
- Na voljo je veliko parkirišče

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!