Za dobro voljo! - 51 % na 1x vstopnico za predstavo STRIPTIZ - komedijo Matjaža Javšnika, ki bo v četrtek, 6. aprila 2017, ob 20.00, v Kavarni Union v Ljubljani!

Ministrstvo za zdravje in higieno telesa ter duha priporoča ogled predstave za krepitev trebušnih mišic, razgibanje leve in desne hemisfere in preprečevanje zavisti!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-51%
Prihranek:
10,10 €
 
 

V Kavarno Union prihaja Matjaž Javšnik s komedijo - Striptiz!

Moški, brez skrbi, ženske, ne veselite se prezgodaj, na odru se Javšnik ne bo slekel, razgalil bo nas - Slovence!  Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe - politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu. Da to drži se lahko prepričate sami - pridite, da ne boste 'favš' tistim, ki se bodo nasmejali do solz.

Ministrstvo za zdravje in higieno telesa ter duha priporoča ogled predstave za krepitev trebušnih mišic, razgibanje leve in desne hemisfere in preprečevanje zavisti! Ogled predstave je družbena odgovornost!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!