Veselo praznovanje! - 55 % na TEMATSKO ROJSTNODNEVNO ANIMACIJO IN PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE za do 12 otrok (od 4. do 12. leta): 2h animacije + strokovno usposobljen animator/pedagog + profesionalni fotograf + profesionalna obdelava fotografij + 50 fotografij + pripomočki in rekviziti!

Fantastična tematska zabava za vašega otroka! Kuponi so unovčljivi kar 6 mesecev!

Tematska rojstnodnevna zabava za otroke
Tematska rojstnodnevna zabava za otroke
Tematska rojstnodnevna zabava za otroke
Tematska rojstnodnevna zabava za otroke
58,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
130,00 €
-55%
Prihranek:
72,00 €
 
 

V ponudbo je zajeto:
• 2 uri animacije
• pedagoško usposobljen animator/pedagog
• profesionalno fotografiranje
• obdelava fotografij
• do 50 profesionalno obdelanih fotografij
• tematska vabila
• pripomočki in rekviziti za igro

Pripravite prav posebno praznovanje rojstnega! Izpolnite vašemu otroku sanje! Izberite izviren in zabaven program, ki mu bo ostal za vedno v lepem spominu: Fashion day, Star Wars zabava, Harry Potter, Frozen ...

Fashion day: Skupini otrok starim od 4-12 let, pričaramo nepozabno modno revijo s profesionalnim fotografom in izkušenim animatorjem. Skozi animiran progam bodo spoznale svet manekenk v zakulisiju in predstavile svoja oblačila na modni pisti v dveh hodih. Primerno tudi za fante, ki so povabljeni na tovrstno zabavo.

Star Wars zabava: po 30. letih se je močna sila zopet prebudila. Čas je, da povabiš svoje prijatelje in slediš junakom v daljno galaksijo in s svojimi izostrenimi čuti ter veščinami premagaš temačnega Darth Vaderja. Seveda pa brez svetlobnih mečev to ne bo mogoče. Če se ti to ne zdi dovolj velik izziv, lahko s svojimi prijatelji in z našo pomočjo ustvariš svoj prvi profesionalni Star Wars filmček. Ne skrbi, teden dni pred zabavo boš dobil nekaj namigov o sami izvedbi.  

Harry Potter zabava: Harry Potter potrebuje tvojo pomoč. Bil(a) si izbran(a). Bradavičarka, šola magije in čarovništva se seli k nam v studio. S pomočjo magičnih besed se nauči pripraviti čarobne napitke in zvarke, izdelaj si svojo letečo metlo in najdi izgubljenega čarovnika Siriusa Blacka.

Frozen: Ne glede na letni čas uživaj v ledeni zabavi z Elzo, pleši v snežnem metežu, izdelaj ledene sveče, tekmuj s snežnimi kepami in pomagaj snežaku najti izgubljen nos.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!