Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

Reiki terapija in čiščenje čaker! - 75 % na super paket revitalizacije v Studiu Kvadrus: 1x 45-minutna reiki terapija + 1x 45-minutna terapija čiščenja čaker!

Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju.

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-75%
Prihranek:
60,00 €
 
 

Si želite svobodno zadihati in se znebiti čustvenih bremen? Tokratna ponudba je idealna priložnost za notranjo prenovo z reiki terapijo in terapijo čiščenja čaker!

Pred vsako terapijo se v Studiu Kvadrus z vsakim zdravljencem pogovorijo o težavah. To je osnova za terapevta, da lahko usmerja zdravljenje v želeno smer.

REIKI TERAPIJA:
Reiki
je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika rejki je neboleča in varna.  Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.

Potek terapije: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa. Med tem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.

TERAPIJA ČIŠČENJA ČAKER: Čakra je energijski vrtinec našega telesa, v katerem se srečujejo energijski kanali. In v življenju se skozi naše telo »prelije« na tisoče dogodkov, lepih, manj lepih, travmatični itd. Metoda čiščenje čaker je eden od načinov, kako se spet postaviti na noge, kako bolje zaživeti, zmanjšati stres, spremeniti življenjski slog, se pomladiti in pozdraviti. To je metoda bio-energijskega zdravljenja. Terapevt v telo pripelje energijo, ki vas spet postavi v ravnovesje.

Potek terapije: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok in vašega telesa. Nato terapevt z rokami potuje po vseh sedmih čakrah vašega telesa in se nad njimi zadrži po 1 minuto, da jih aktivira, nato roke položi na vaša ramena in vas čez celo seanso vodi in meditira.

POZITIVNI UČINKI reiki terapije in terapije čiščenje: okrevanju po kirurških posegih, poškodbah; odpravljanju bolečine; zmanjšanju stresa; ustvarjanju občutka blagostanja; prebijanju skozi težka življenjska obdobja; čiščenju negativnih misli iz telesa; čiščenju karme; spreminjanju miselnih in čustvenih vzorcev; povečevanju energije; fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravljenju; zdravljenju duševnih pretresov; čiščenju negativnosti; sproščanju napetosti; večji ustvarjalnosti; večjem samozavedanju; krepitvi imunskega sistema; duhovni rast; ,zaskrbljenosti, depresiji, čustvenih blokadah; lajšanju mišične, revmatske in druge bolečine; razstrupljanju telesa in;odvajanju urina, izboljševanju mišičnega tonusa ter elastičnosti in napetosti kože; večanju libida; hormonskem neravnovesju itd.

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.
STUDIO KVADRUS
Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS:

- Delajo s srcem
- So natančni in resni
- So strokovno podkovani
- Nudijo varno okolje
- Se lahko masirata dva istočasno
- Masira vas lahko maserka ali maser
- Delajo vsak dan od 7. do 22.30 ure
- Delajo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih
- Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
- Uporabljajo izključno slovenska olja
- Lokal je klimatiziran
- Na voljo je veliko parkirišče

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!