Učinkovito nad celulit z anticelulitnim šok tretmajem! - 71 % na bodywrapping termogel s presoterapijo za ženske v Laser centru TRINITI!

Učinkovit tretma, ki odpravlja glavne vzroke za nastanek celulita!

Bodywrapping termogel s presoterapijo
Bodywrapping termogel s presoterapijo
10,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-71%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Bodywrapping termogel s presoterapijo
Pri odpravljanju celulita je prava rešitev hkratno delovanje na vse tri osnovne patofiziološke vzroke zanj: na povečanje maščobnih celic in stiskanje okolišnjega tkiva zaradi kopičenja maščob, slabljenje vezivnih tkiv, ki se deformira s povečanjem maščobnih celic, in zmanjšanje mikrocirkulacije. Z anticelulitnim tretmajem v kombinaciji s presoterapijo je to mogoče doseči prav z delovanjem na vse te tri dejavnike.
Bodywrap je ovijanje telesa s posebno folijo, s pravilno razporejeno kompresijo in oligovitaminskimi elementi, s katerimi je mogoče doseči idealno postavo. S spodbujanjem pretoka limfe se iz telesa izloča odvečna tekočina in odpadni produkti presnove, rezultat pa je vidno zmanjšan obseg na tretiranih predelih. Uporablja se za odpravljanje celulita in oteklin, ki nastajajo zaradi toksinov in slabe cirkulacije, zategovanje kože in zmanjšanje maščobnih oblog.

Presoterapija je masaža s stisnjenim zrakom, ki se uporablja za odpravljanje ali zmanjševanje celulita, topljenje maščobnih oblog, izboljšanje tonusa kože in preprečevanje nastanka krčnih žil. Pri izvajanju presoterapije se manšete postopno polnijo po programsko določenem vrstnem redu, vedno najprej tiste na najbolj oddaljenih delih telesa in nato centripetalno po vrsti proti sredini telesa, kot tečejo vene in limfno žilje. Presoterapija odpravlja posledice nenehnega stresa, dolgotrajnega sedenja, pomanjkanja gibanja, prekomerne telesne teže in nepravilne prehrane, zaradi česar prihaja do slabe prekrvavljenosti tkiv - posebej nog, zadnjice in trebuha, kjer se kopičijo odpadni produkti presnove, se pojavlja otekanje nog in celulit.

Tretmaji so varni, neinvazivni in prijetni, izvajajo pa se v razmiku 3 dni. Tretma je mogoče izvajati na pasu, bokih, stegnih ali zadnjici. Priporoča se 5-6 tretmajev.

 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!