50 % popusta za nepozaben PIKINIK NA LJUBLJANICI (pogostitev in 1,5h vožnje s splavom)! Plačajte 9,90 € za plovbo po Ljubljanici in pogostitev s pleskavico, prilogo, glasbo in pijačo, v vrednosti 20 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-50%
Prihranek:
10,10 €
 
 

Če je vaš avto še premajhen, da v njem sedeli lahko bi vsi ... in da ne bi kdo sedel na strehi, je kot nalašč za vas tokratna ponudba, ki na krov sprejme veselo družbo kar 50 oseb. Zato se podvizajte in povabite bodisi svojo boljšo polovico, bodisi organizirajte družinsko plovbo, lahko presenetite tudi prijatelje ali pa naj bo srečanje poslovne narave. Ali pa se, kar tako, pridružite drugim 1nadanovcem in jih spoznajte ob dobri hrani in pijači! :) Piknik na reki Ljubljanici bo poleg sprostitve, pogostittve s slastno pleskavico in pijačo, omogočil ogled arhitekturnih znamenitosti z "vodne perspektive". Torej, če ste bili vedno le eden izmed mimoidočih Ljubljančanov, ali pa ste po Ljubljani po kopnem pohajkovali kot turist, ki je uživačem na Ljubljanici mahal z eno roko, v drugi pa držal sendvič, je čas, da tudi vam navdušeno pomahamo, ko boste v odlični družbi uživali na vodnem pikniku ob slovenski in dalmatinski glasbi ;) Saj veste, da so spomladanski dnevi odličen čas za piknike ... pri nas, v Ljubljani, tudi v središču mesta :)

Ljubljanica je reka, ki ima na svoji poti skozi Ljubljano več lepih in znamenitih mostov. Slovenski arhitekt Jože Plečnik je postavil ali obnovil nekaj mostov na Ljubljanici in njenih pritokih, kot je Trnovski most pred cerkvijo sv. Janeza Krstnika v Trnovem. Tromostovje je največja znamenitost med ljubljanskimi mostovi. Tudi Zmajski most je prepoznaven, saj je zmaj tudi simbol Ljubljane. Zgrajen je bil v letih 1900 in 1901 kot Jubilejni most Franca Jožefa. Znamenit in lep je tudi Plečnikov Čevljarski most, ime pa je dobil po čevljarskih delavnicah, ki so bile na njem.

Privoščite si čas za zabavo in sprostitev v družbi prijetnih ljudi, prijateljev, poslovnih partnerjev ali sodelavcev. Ob dobri hrani in pijači boste zapluli skozi prestolnico in njeno prelepo okolico. Morda spletli še kakšno novo romanco? ;) Kdo ve!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 424

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 279

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

-60%
Rezerviranih 3
NOVO

Odlična kraljevska nega telesa v kozmetičnem salonu Magic

Podarite sebi in svoji koži razkošno razvajanje!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Soba pobega v Kamniku

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!