Svetovna uspešnica – Mary Poppins na ledu, tribuna! -50 % na vstopnico otroške svetovne uspešnice Mary Poppins na ledu, v ljubljanski Hali Tivoli, 26. 12. 2012 ob 15h! Vstopnice veljajo za tribuno V, Z od 1 – 11 vrste.

Plačajte 13 € in se ponovno razveselite njenih pesmi in njenih sanj, tokrat na ledeni ploskvi, v vrednosti 26 €.

13,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,00 €
-50%
Prihranek:
13,00 €
 
 

VETOVNA USPEŠNICA – OTROŠKA PRAVLJICA
MARY POPPINS NA LEDU

Mary Poppins je glavna literarna junakinja iz otroških knjig avstralske pisateljice P. L. Travers. Nenavadne prigode magične varuške se pričnejo, ko s pomočjo močnega zahodnega vetra in svojega čarobnega dežnika po zraku prileti v hišo Banksovih pazit na otroke. Ko ju zapusti njuna prva varuška, ki jo čudežno nadomesti Mary, Michael in Jane v njeni družbi začneta na magičen način spoznavati svet okrog sebe in ugotovita, da je svet eno veliko vznemirljivo igrišče. Sčasoma tudi njuna Mama in Oče dojameta, da njuna otroka potrebujeta posebno pozornost. In kljub temu, da mora Mary nekega dne oditi in zapustiti oba otroka, se bo vrnila vsakič, ko bosta Michael in Jane potrebovala malo čudežev.

Pravljico na ledu si bodo najmlajši lahko ogledali v zasedbi drsalcev Moscow Stars on Ice.
Želite VIP vstopnico? Kliknite Tukaj.
Na prireditev, ki bo potekala v Hali Tivoli, se lahko 3 ure pred prireditvijo in 3 ure po končani prireditvi, z vstopnico za prireditev zapeljete z mestnim avtobusom brezplačno. Zanesljivo, ceneje in udobneje. Zapeljite se z LPP!

Pravljica za vso družino!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!