1 mesec vodenih vadb in fitnesa! - 56 % na mesečno kombinirano karto, kjer lahko obiskujete Spinning®, ostale vodene vadbe (HIIT Fit, TNZ, Pilates, Zumba, TaeBo® Fitness, CUBE Fit in Body Malay) in fitnes neomejeno v Cube Fitnessu! V času trajanja akcije članarine ni potrebno plačati!

Plačajte 29,92 € in si pritrenirajte kondicijo in čvrsto telo, v vrednosti 68 €.

29,92€
    Kupi kupon
Vrednost:
68,00 €
-56%
Prihranek:
38,08 €
 
 

Spinning, vodena vadba ali fitnes - vsak dan, cel mesec! Z mešanjem praznične pojedine ste učvrstili bicepse, z dvigovanjem ogromne smrečice pretegnili hrbtne mišice. Kondiciji ste malo pomagali s tekanjem po neštetih stopnicah - so pač stvari, ki se jih pozabi... In na srečo vas vreme ni zmotilo, da ne bi po zadnje malenkosti pribiciklirali do bližnje trgovine. Sigurno ste bili zadihani, a mi vas v objemu novoletne zaobljube in vrhunskih vadbenih naprav in programov izzivamo na udeležbo v Cube Fitnessu. Povrnite si kondicijo, ojačajte kolena, rehabilitirajte morebitno poškodbo in uničite odvečne kilograme z eno najpopularnejših vadb ta hip imenovano Spinning®. Na izbiro pa imate tudi HIIT Fit, TNZ, Pilates, Zumba, TaeBo® Fitness, CUBE Fit in Body Malay! Če ste pristaš fitnes naprav pa vam zagotavljamo, da že nestrpno čakajo, da se lotijo vaših mišic. Naj bo za dušo ali telo, v vsakem primeru je za zdravje, pa tudi novoletne zaobljube vam bodo hvaležne ;)

Spinning je vodena vadba na stacionarnih kolesih ob spremljavi glasbe in strogo načrtovanim treningom ter skupinsko dinamiko. Trening je zasnovan na dveh pokrajinskih reliefih – ravnina in hribi s katerimi določamo obremenitev in tehniko kolesarjenja. Uporabljajo se: 3 različne tehnike položaja rok, 6 različnih tehnik: Ravnina,Tek,Klanec sede, Klanec stoje, Skoki, Pobegi. Spinning® vključuje mentalni in fizični razcvet. Uči nas, da doseganje naših ciljev zahteva trud.

Cube Fitnessu se nahaja v Ljubljani, natančneje na Ulici prvoborcev 25. Na vas in vaše telo pa čakajo raznovrstne fitnes naprave. Pridite in povadite, ne bo vam žal!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!