Pripomorite k zdravju in boljšemu počutju! - 50 % na komplet zeliščnih izdelkov: 1x arnika krema (250ml), 1x konjski gel (500ml), 1x gel vražji krempelj (250ml), v spletni trgovini JambaShop. Poštnina je vključena v ceno!

Plačajte 12,66 € za zeliščna sredstva, ki preprečujejo in lajšajo različne simptome v mišicah, kosteh in sklepih, v vrednosti 42,20 €.

12,66€
    Kupi kupon
Vrednost:
42,20 €
-70%
Prihranek:
29,54 €
 
 

Rastlina iz katere pridelujejo kremo "Vražji Krempelj" izvira iz južne Afrike. Blagodejne učinke rastline so sprva odkrila nekatera plemena, danes pa je njena uporaba priljubljena tudi pri nas. Deluje kot spazmolitik (proti krčem) in analgetik (proti bolečinam). Prav zaradi tega je "Vražji Krempelj" idelano stredstvo za preprečevanje in lajšanje revmatične simptomatike, bolečin v mišicah, veznem tkivu, kosteh in sklepih. Priporočajo ga za: lajšanje bolečin v sklepih, pomoč pri mišičnih obolenjih in okorelosti, blaži bolečine v hrbtem delu, pri revmatizmu, otekle in vnete sklep, blažitev vnetih stanj, učinkovito pomaga pri razjedah in ognojkih na koži.

Konjski gel ali Pferdebalsam gel je med ljudmi bolj znan kot konjska mast in se uporablja pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih ter utrujenih mišicah.  
Konjski gel s svojimi sestavinami hladi, oživlja in sprošča. Je nepogrešljivi spremljevalec vsakega športnika, ki ve kaj pomeni sprostitev po napornem treningu in prva pomoč pri premagovanju bolečin, ki nastanejo kot posledica napornih treningov. Ugodno deluje na hrbtenico in noge, konjski gel pa lahko tudi uporabite kot zanesljiv masažni pripomoček.

Arnika je cenjeno domače zdravilo. Posušeni cvetovi arnike imajo proti vnetno in antiseptično delovanje ter izboljšajo celjenje ran. Krema za razvajanje mišic in kože. Zdravilni učinki arnike kot "staremu domačemu zdravilu" ali "zeli za zlom" so že dolgo poznani.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 9

Obnovljen prenosnik HP ProBook 6550b

Odličen prenosnik priznane blagovne znamke s ceno za vsak žep! Cena novega znaša 829 €!

-64%
Rezerviranih 21

Zaščitna mreža proti mrčesu Bug Off Instant Door

Uživajte celoletno poletje z zaščito proti insektom!

-69%
Rezerviranih 24

Komplet 3 brezšivnih športnih nedrčkov Genie Bra

Nedrček je primeren za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

-54%
Rezerviranih 3
NOVO

Pripomoček za pomirjanje pikov komarjev

Enostavno in hitro pomirite razdraženo kožo na mestu pika!

-80%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrednostni bon za fiksni zobni aparat

Za samozavesten nasmeh in dolgoročno lepe zobe! Takoj plačate le kupon 1nadan (99 €), doplačilo (odvisno od izbire aparata) pa poravnate v sami ordinaciji!

-63%
Rezerviranih 4
NOVO

Multifunkcijski sesalnik Sector 4002 z ECO motorjem

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi sesalnik Sector z ECO motorjem + 3x krtača (effective krtača, turbo krtača in krtača iz konjske žime za parket), za 79,90 €!