Pripomorite k zdravju in boljšemu počutju! - 50 % na komplet zeliščnih izdelkov: 1x arnika krema (250ml), 1x konjski gel (500ml), 1x gel vražji krempelj (250ml), v spletni trgovini JambaShop. Poštnina je vključena v ceno!

Plačajte 12,66 € za zeliščna sredstva, ki preprečujejo in lajšajo različne simptome v mišicah, kosteh in sklepih, v vrednosti 42,20 €.

12,66€
    Kupi kupon
Vrednost:
42,20 €
-70%
Prihranek:
29,54 €
 
 

Rastlina iz katere pridelujejo kremo "Vražji Krempelj" izvira iz južne Afrike. Blagodejne učinke rastline so sprva odkrila nekatera plemena, danes pa je njena uporaba priljubljena tudi pri nas. Deluje kot spazmolitik (proti krčem) in analgetik (proti bolečinam). Prav zaradi tega je "Vražji Krempelj" idelano stredstvo za preprečevanje in lajšanje revmatične simptomatike, bolečin v mišicah, veznem tkivu, kosteh in sklepih. Priporočajo ga za: lajšanje bolečin v sklepih, pomoč pri mišičnih obolenjih in okorelosti, blaži bolečine v hrbtem delu, pri revmatizmu, otekle in vnete sklep, blažitev vnetih stanj, učinkovito pomaga pri razjedah in ognojkih na koži.

Konjski gel ali Pferdebalsam gel je med ljudmi bolj znan kot konjska mast in se uporablja pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih ter utrujenih mišicah.  
Konjski gel s svojimi sestavinami hladi, oživlja in sprošča. Je nepogrešljivi spremljevalec vsakega športnika, ki ve kaj pomeni sprostitev po napornem treningu in prva pomoč pri premagovanju bolečin, ki nastanejo kot posledica napornih treningov. Ugodno deluje na hrbtenico in noge, konjski gel pa lahko tudi uporabite kot zanesljiv masažni pripomoček.

Arnika je cenjeno domače zdravilo. Posušeni cvetovi arnike imajo proti vnetno in antiseptično delovanje ter izboljšajo celjenje ran. Krema za razvajanje mišic in kože. Zdravilni učinki arnike kot "staremu domačemu zdravilu" ali "zeli za zlom" so že dolgo poznani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!