PO POTEH NANIZANKE GORSKI ZDRAVNIK! Super cena za 1-dnevni organiziran izlet z goHolidays: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu + turistično spremljanje + organizacija potovanja + osnovno nezgodno zavarovanje + vstopnina v prostore Bergdoktorhaus!

Obisk idilične pokrajine Wilder Kaiser. Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe!

izlet z goHolidays
izlet z goHolidays
izlet z goHolidays
izlet z goHolidays
21,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

PO POTEH NANIZANKE GORSKI ZDRAVNIK

Kombinacija zanimivih, romantičnih, smešnih dogodkov, ki spremljajo zdravnika v idilični gorski pokrajini Wilder Kaiser, je odličen magnet za številne gledalce na nemško govorečem področju Evrope. To poletje je nadaljevanka prišla tudi na naše ekrane in pred njih v vročih večerih prikovala številne gledalce vseh generacij. Sedaj vam ponujamo možnost, da obiščete kraje, ki jih sicer občudujete pred malimi zasloni tudi vi in to po res ugodni ceni. Naj vas vasice, mesteca in slikovita pokrajina, kjer televizijski junak dr. Martin Gruber rešuje velike in male zagate prebivalcev, navdušijo v enem izmed poletnih dni.

Predviden program
Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja proti sosednji Avstriji. V bližini znanega zimskošportnega središča Bischofshofen bomo zapustili avtocesto. Od tam je le še »skok« do idilične pokrajine Wilder Kaiser. Naša prva postanka bosta v vasici Ellmau – obisk ordinacije dr. Gruberja, nekaj prostega časa ter v vasici Going, s slavnim vaškim trgom, kjer so posneti številni prizori nanizanke. Sprehod mimo vodnjaka, gostilne in drugih pogosto snemanih točk. Pot bomo nadaljevali v smeri letoviškega mesta Zell am See znanega po slikoviti naravi in alpskem utripu. Prosti čas za kosilo, nakupe spominkov, pohajkovanje in nepozabne fotografije. Sledi vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 71
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Italija

Čudovit izlet z obiskom Petih dežel, Mantove in Parme

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Dolina Neretve, Južna Dalmacija

Kulinarično doživetje biserov Jadrana in obiranje mandarin

Resnično nepozaben izlet z ogledi najlepših mest na Jadranu! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 45
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 400
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Nepozabna avantura v Gardalandu z goHolidays!

NOVO v 2019 - Zakleti gozd in Čarovniška hiša! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Praga, Češka

2-dnevni izlet v zlato Prago z goHolidays!

Spoznajte mesto tisočerih zvonikov v času OKTOBRSKIH POČITNIC! Na voljo so različni termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.