Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Aktivni oddih za 2 osebi v Hotelu Termal 4* v Termah 3000, Moravske Toplice

Paket za vse, ki v svoj oddih radi vključite tudi šport, sprehode in oglede znamenitosti! Še posebej boste navdušeni kolesarji! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

Mega ponudba! 50% popusta na kopalno karto Aquapass za odraslo osebo. Izberite najljubšo destinacijo za dobro počutje in zdravje: Terme 3000 – Moravske Toplice, Zdravilišče Radenci, Terme Ptuj in Terme Lendava. Kopalne karte vključujejo tudi vstop v savne.

Odrasla Aquapass karta za eno osebo, za samo 9 €, namesto 18 €! Prepustite se bazenskim radostim vodnih parkov (notranji in zunanji bazeni) in sprostitvi v savnah Sava Hotels & Resorts, v termalnem raju severovzhodne Slovenije.

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-50%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Ste se težko poslovili od letošnjega poletja? Že razmišljate, kako boste ohranili vitalnost in dobro počutje v jesenskih dneh? Vabimo vas, da si vsakdanjik polepšate s toplino naših termalnih vrelcev.
Na severovzhodu Slovenije smo jih ujeli na skupno več kot 12.000 m2 vodnih površin, ki obljubljajo sprostitev, zabavo in zdravje. Vsak od naših 4 vodnih parkov, od Ptuja do Lendave, se ponaša z edinstveno termalno vodo, ki vsaka na svoj izjemen način poživljajo zdravje in dobro počutje. In za vstop v vsakega od njih vam ponujamo izjemni, kar 50 % popust.

Kopanje v »črni« termomineralni vodi v Termah 3000 – Moravske Toplice, pozitivno vpliva na organizem, saj ga tonizira, izboljša prekrvavitev, zmanjša bolečine in živčno napetost. Ta voda, ki je izjemna tudi zaradi svoje toplote, je posebej učinkovita pri težavah s sklepi in tegobah revmatizma. V Zdravilišču Radenci lahko krepite zdravje in sproščate duha v termalnem centru na 1460 m² vodnih površin. V bazenih, s številnimi možnostmi za sprostitev, se pretaka termalna mineralna voda, ki po vsebnosti ogljikovega dioksida spada med najbogatejše mineralne vode v Evropi in ugodno vpliva na organizem, zlasti na krepitev srca in ožilja. Topli izviri v Termah Ptuj vračajo zdravje in dobro počutje predvsem pri revmatičnih obolenjih in boleznih kosti. Termalni vrelci v Lendavi pa so edinstveni zaradi visoke vsebnosti parafina, ki poživlja kožo in obnavlja njen mladostni lesk. Lendavska voda je zelo primerna tudi za zdravljenje in lajšanje revmatskih obolenj, stanj po poškodbah in operacijah gibalnega sistema in stanj po opeklinah.

Skok v jesen pa še vedno lahko začinite z adrenalinskimi doživetji. Pohitite! V Termah 3000 – Moravske Toplice se lahko še do 1.10. preizkusite v spustu po toboganu Aqualoop, prvem toboganu z obratom 360⁰ in raketnim startom ali pa si izberete enega od manj adrenalinskih, a enako zabavnih toboganov iz bogate ponudbe vodne zabave (ti tobogani bodo svoje cevi in drče zaprli 7.10.2012). Mini tobogansko zabavo lahko ves hladni del leta doživite tudi v notranjem delu Termalnega parka v Termah Ptuj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!