Poletje in jesen na Ohridu! - 50 % na oddih v Makedoniji za 2 osebi: 3 dni, 2 nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni zasebni sobi + voden ogled mesta Ohrid + pijača dobrodošlice.

Plačajte 109,95 € in odkrivajte kulturnozgodovinske znamenitosti in lepote Ohrida, v vrednosti 219,90 €.

Ohrid oddih za 2 –50%
Ohrid oddih za 2 –50%
Ohrid oddih za 2 –50%
109,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
219,90 €
-50%
Prihranek:
109,95 €
 
 

To poletje in jesen se zaljubite v Ohrid!
Kaj pa če tokrat biserov ne bi le nosile, ampak bi si jih raje ogledale? V družbi z vašo novo simpatijo, novopečenim možem, člani vaše ljube družine, ali pa prijateljico - za vse se bo našlo kaj primernega! Pobegnite v biser Makedonije, čudovit Ohrid, ki ga prevevajo arhitekturne  sence preteklosti in se s prekrasno naravo združijo v izjemen spomenik našega časa.

Preživite nekaj krasnih dni v Makedoniji in obiščite kulturnozgodovinske znamenitosti Ohrida: cerkev Sv. Sofije, Sv. Jovana Kanea, Sv. Klimenta, Klimentovo univerzo, Samuelova trdnjava ali pa se po želji z ladjico odpeljite po jezeru in na Prespanskem jezeru stopite na "otok kač". Doživite okusno kulinariko in preizkusite tradicionalne makedonske jedi: tavče gravče, pečena paprika, sarme, kaskaval in še mnogo več.
Nastanjeni boste v prijetnih zasebnih sobah, kjer boste imeli možnosti spoznati prijazne, pristne domačine in z njimi tudi pokramljati. Vse sobe imajo klimo, satelitsko televizijo in minibar.

Namigi za izlete: spoznajte narodni park Galičica, saj ga lega med dvema jezeroma, Ohridskim in Prespanskim uvršča med enega najlepših nacionalnih parkov na Balkanu. Oglejte si samostan sv. Nauma, kajti legenda pravi, da slišimo srčni utrip svetega Nauma, če položimo uho nad grobnico. Če pa ste bolj adrenalinski predlagamo potapljanje v Ohridskem jezeru, kjer raziskujete razbitine potopljenih ladij iz bronaste dobe ali ostanke prazgodovinskega naselja. Tisti, ki se v zraku počutite bolje kot v vodi, lahko v tandemu z izkušenimi inštruktorji z jadralnim padalom poletite v pustolovščino, ki ponuja edinstven občutek svobode in miru.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!