Mega prigrizek za celo družbo! - 50 % na slastne ocvrte piščančje perutničke (0,5 kg) v originalnem irskem Patrick's Pubu v centru mesta!

Plačajte 4,25 € za hrustljavo mesno pojedino, v vrednosti 8,50 €.

4,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
8,50 €
-50%
Prihranek:
4,25 €
 
 

Dobra družba prijateljev in znancev, ogled športnih dogodkov v živo, hladno pivo in? Seveda vedro slastnih, hrustljavih, z zlato skorjico zapečenih piščančjih perutničk, ki bodo pika na i druženju in zabavi v Patrick's Pubu!

V Patrick'su se ob dobri kapljici lahko tudi primerno okrepčate, kot je to običaj v vseh boljših pubih po svetu. Seveda pa niso pozabili na vašo zabavo; ob vikendih pripravljajo nepozabne večere ob odlični glasbi hišnega DJ-a. Promocije, koncerti in posebni dogodki so kar stalnica družabnega dogajanja v Patrick'su, ob izbrani hrani in pijači pa si lahko v živo ogledate tudi vse pomebnejše športne dogodke.

Patrick's Pub je eden izmed prvih pubov na štajerskem območju, ki je odprl svoja vrata leta 1998. Je zbirališče vseh generacij, ljudi, ki uživajo v prijetnem okolju, družbi in ob dobri pijači in postrežbi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!