- 80 % vrednostni bon za trajno odstranjevanje dlačic z IPL + RF metodo na predelu telesa, ki ga izberete sami, v Salonu Mai Thai! Kuponi so unovčljivi 1 leto!

Plačajte 199 € in se za vedno znebite neprijetne nadloge, v vrednosti 1000 €.

199,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1000,00 €
-80%
Prihranek:
801,00 €
 
 

Vojna med ženskami in dlačicami je neskončna nadloga, ki traja bolj ali manj celo življenje. Hladni meseci leta so praviloma obdobje, ko dlakava vojska najbolj napreduje, saj je skrita za toplimi nogavicami in dolgimi hlačami. Vendar ko nastopijo topli dnevi in obdobje kratkih hlač in mini krilc postanejo dlačice velik problem. V salonu MAI THAI vam bodo pomagali z najsodobnejšimi depilacijskimi metodami.

S trajnim laserskim odstranjevanjem dlak učinkovito, varno in strokovno odstranjujejo dlake, ki so marsikdaj nadležne in odvečne. IPL tehnologija zagotavlja hitro, neboleče in progresivno odstranjevanje dlak. Sprožena svetlobna energija se absorbira v melaninu. Ker je melanina največ v celicah matriksa in folikla dlake, se tu sprosti največ energije. Ta jih uniči (fototermoliza) ne da bi poškodovala okoliška tkiva. Posledica je zmanjšana oskrba folikla s krvjo, kar se kaže v zmanjšani ponovni rasti dlake.
Po absorpciji svetlobe v mešiček dlačice, se ta pretvori v toplotno energijo, katera posledično uniči korenino dlačice. Okoliško tkivo pri tem ostane praktično nedotaknjeno, kar zmanjša pojav neželenih stranskih učinkov na minimum. IPL (intensive pulse light) ali intenzivna pulzirajoča svetloba, ima spekter valovne dolžine med 420 in 1100 nm. Svetloba se zaradi svoje intenzivnosti v kožo absorbira globinsko in ne deluje samo na površju, kot ostale metode, zaradi česar ji pripisujejo uspehe po celem svetu..
Poseg ne pušča nobenih posledic zato lahko takoj po posegu opravljate vsakodnevne aktivnosti.

MAI THAI Salon se nahaja v Dragomeru pri Brezovici, le streljaj iz Ljubljane. Preverite
še njihovo preostalo kozmetično ponudbo. Prepričala vas bo njihova strokovnost in prijaznost ter prijeten ambient.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!