Okus daljnega vzhoda! Do - 57 % na izvrsten kitajski obrok (predjed + glavna jed): glavna jed po izbiri iz menija + kislopekoča juha ali spomladanski zavitki v Kitajski restavraciji 168 v Šiški!

Plačajte 5,99 € za specialitete v največji kitajski restavraciji v Sloveniji, v vrednosti do 13,95 €.

5,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,95 €
-57%
Prihranek:
7,96 €
 
 

Tokrat jemo s palčkami! Obvladate ali pa ni, izgovorov ni več. Če ne prej se boste veščin hranjnena z njimi naučili v Kitajski restavraciji 168, kamor se boste vračali, verjemite nam, zelo pogosto :)

Kaj boste izbrali danes? Slastnega piščanca, mehko svinjino, klasično govedino, sveže ribice, morske lignje, vedno odlično raco ali pa kaj bolj vegetarijanskega, npr. pražene špagete in riž. Se boste podali med ostale jedi, kjer lahko najdete tudi tofu in pečeni bambus? Da se boste lažje odločili si meni lahko lahko ogledate že vnaprej in izberete vašo najljubšo jed preden se odpravite v restavracijo :)
Za jedi s piščancem, svinjino in govedino kliknite TUKAJ, za jedi z raki, lignji, ribami in raco kliknite TUKAJ, za jedi s praženim rižem, praženimi špageti in ostalimi jedmi pa kliknite TUKAJ.

Restavracija 168 se nahaja v pritličju zgradbe na Celovški 166, celotna površina lokala znaša 580 m2 in ima čez 200 sedežev.
Trenutno je to največja kitajska restavracija v Sloveniji. Glavna ponudba restavracije je mongolski bbq, poleg tega pa ima tudi All you can eat samopostrežni bife s kitajsko in evropsko hrano ter azijske jedi po naročilu. Posebne ponudbe: od ponedeljka do petka od 10. do 16. ure All you can eat 6,90 €/osebo, otroci od 3 do 8 let 4,90 €/osebo. Od ponedeljka do petka od 16. do 23. ure ter sobote, nedelje in praznike od 10. do 23. ure Wok Mongolia bbq 12,90 €/osebo, otroci od 3 do 8 let 7,90 €/osebo.
Nudijo tudi malice 4,90 €/osebo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!