SUPER CENA za 4-dnevni novoletni oddih in silvestrovanje v luksuznem udobju hotela Park Plaza Belvedere 4* v Medulinu: 3x nočitev s polpenzionom + bogata novoletna večerja + kozarec penine opolnoči + večeri ob živi glasbi in plesu + brezplačna uporaba fitnesa, savne, relax cone in bazena!

4 dni užitka ob dobri hrani, še boljši družbi in nepozabni zabavi z ognjemetom! Vstopite v leto 2016 na najboljši način! V tej ponudbi je na voljo tudi aranžma za otroka od 6 do 12 let za 91,50 €.

Silvestrovo v Medulinu
Silvestrovo v Medulinu
Silvestrovo v Medulinu
Silvestrovo v Medulinu
Silvestrovo v Medulinu
225,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

PRAZNUJTE NOVO LETO NA MORJU!

Hotel Park Plaza Belvedere 4* v Medulinu je idealna destinacija za užitek ob prestopu leta, saj boste ob že tako pestri ponudbi (polpenzion, koriščenje fitnesa, savne, relax cone in notranjega bazena z morsko vodo) deležni še nepozabnega silvestrovanja z bogato bifejsko večerjo. Opolnoči boste dvignili kozarce penine in nazdravili mlademu letu!

Če ste pa še malce vraževerni in ste prepričani, da se prihajajoče leto vedno pozna po noči, na katero ga pričakate, pa te ponudbe nikakor ne smete zamuditi!

Hotel Park Plaza Belvedere 4* je znan v svetu športa in splošno priznan kot prizorišče za usposabljanje vrhunskih športnikov. Obdan je z zelenjem in poleg številnih hotelov, ki se raztezajo vzdolž čudovite peščene plaže v Medulinu in, ki tvorijo sodobno počitniško letovišče. Zahvaljujoč široki paleti športnih dejavnosti, je eden izmed najbolj popolnih hotelov v Medulinu. Mirno, idilično naravno okolje, peščene plaže, prodnati zalivi in pester zabavni program je več kot odlična izbira za družine z otroki.

Hotel ponuja 427 udobnih in sodobno opremljenih sob, razdeljenih v dve krili v 4 etažah. Vse sobe vključujejo: Wi-Fi dostop do interneta, LCD TV, mini bar, klimatsko napravo, sef, telefon in kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase. Večina sob ima balkon s čudovitim pogledom na morje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!