Ekskluzivno na 1nadan.si! SUPER CENA za vstopnico za Ritem mladosti, enega največjih enodnevnih kreativno-glasbenih festivalov v regiji! Odvijal se bo 12. 9. 2015 v ljubljanskem BTC-ju, na parkirišču pred Kolosejem! Vstopnico je v predprodaji mogoče kupiti samo na 1nadan.si!

Collegium Mondial Travel & Radio Antena vas vabita na osrednji kreativno-športno-zabavni dogodek za mlade ob začetku šolskega leta!

Ritem mladosti 2015
Ritem mladosti 2015
3,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

RAZKRIVAMO NOVE GOSTE RITMA MLADOSTI

Prvič pri nas: THE SHAPESHIFTERS s pevko BERRI FARLEY v živo * Kot zvezda novega slovenskega filma Utrip ljubezni pa se na Ritem vrača ZLATKO.

Potem, ko je kislo vreme premaknilo 9. Ritem mladosti na soboto, 12. septembra in ste se zanj že dobro ogreli ob nastopu Johna Martina v klubu Cirkus, je zdaj vse nared za osrednji kreativno-športno-zabavni dogodek za mlade ob začetku šolskega leta.

Ob že potrjenih nastopih Maraaye, Vanillaz, DJ Sylvaina, Nike Zorjan, Ramusa, Alessa Bombe in gimnastičnega šova F&B Acrobatics, sta gostitelja Ritma mladosti, potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, vpoklicala še raperja Zlatka, prvič v Sloveniji pa boste lahko doživeli nastop THE SHAPESHIFTERS S PEVKO BERRI FARLEY v živo, ki bo s Simonom in Maxom odpela hite, kot so 'Lola's Theme', Back to Basics', 'Incredible', 'Sensitivity', 'Helter Skelter', 'She Freaks', 'Waiting For You', če naštejemo le nekaj najbolj znanih.

Zabava na ploščadi pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju v Ljubljani se začne v soboto, 12. septembra ob 10h, s skoraj dvajsetimi različnimi aktivnostmi v Parku Mladosti, ob katerih se boste lahko družili brezplačno do 18h. Ob 20h pa odpre vrata Collegium Discotheque, ki bo spet postregla z vrhunsko odrsko, zvočno in svetlobno produkcijo. Vstopnice po 3 evre ujemite na www.1nadan.si, če ste jih že kupili za prejšnjo soboto, jih ni treba menjati, vstopnina na vratih pa bo 5 eur. Vstop na večerni dogodek brez spremstva staršev je dovoljen osebam, ki so dopolnile vsaj 16 let.

Collegium Mondial Travel
& Radio Antena
RITEM MLADOSTI 2015
Sobota
12. September * 10.00 - 1.00 @ BTC City, LJ
 

PARK MLADOSTI (10h - 18h)
VSEBINE ZA VSO DRUŽINO – VSTOP BREZPLAČEN
Turnir košarkarskih trojk * Pajkova mreža * B-Boy Break Battle * Fatbike izziv * Družabne igre * Fitnes na prostem * Bubble Ball * Karierni kotiček * Skate Park * Magic Aleksander ... - Podrobnosti na www.ritemmladosti.si

COLLEGIUM DISCOTHEQUE (20h – 1h)
The SHAPESHIFTERS with BERRI FARLEY Live! MARAAYA * VANILLAZ * ZLATKO * DJ SYLVAIN   RAMUS * NIKA ZORJAN * ALESSO BOMBA * F&B ACROBATICS
Vstopnice za večerno zabavo v predprodaji le 3€ na www.1nadan.si

9. RITEM MLADOSTI, osrednji kreativno-športno-zabavni dogodek za mlade ob začetku šolskega leta, se vrača z nadgradnjo lanskega koncepta, ki prinaša še bogatejši program dnevnega Parka Mladosti in novo eksluzivno izkušnjo največje diskoteke na prostem. Letos se boste lahko na ploščadi pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju družili v soboto, 12. septembra od 10h do 1h.

VSTOPNICE:

Vstop v Park Mladosti je brezplačen.
Collegium Discotheque: Predprodaja = 3€ na www.1nadan.si / Na dan = 5€

RITEM MLADOSTI zaradi dežja prestavljen na 12. september

Spoštovani,
Z aradi izredno slabe vremenske napovedi za soboto, 5. septembra, sta Radio Antena in Collegium Mondial Travel, gostitelja največjega dogodka za mlade ob začetku šolskega leta, Ritem mladosti prestavila za en teden, na soboto, 12. septembra. Naslednji teden bo izveden tako dnevni program Parka Mladosti, kot tudi atraktivni odrski šov Collegium Discotheque. Nastope so potrdili Maraaya, Vanillaz, Nika Zorjan, Ramus, Sylvain in Alesso Bomba, le švedski pevec John Martin zaradi prej dogovorjenih obveznosti ni mogel premakniti datuma nastopa. Bo pa 5. 9. vseeno priletel v Slovenijo in zapel v klubu Cirkus. Organizatorji Ritma mladosti medtem iščejo dodatnega glasbenega gosta, ki bo razkrit v naslednjih dneh.

- Ritem mladosti je zaradi slabega vremena prestavljen za en teden.
- Park mladosti in Collegium Discotheque prihajata v BTC City v soboto, 12. 9. 2015.
- Collegium Discotheque, največja diskoteka pod zvezdami, bo spet ponudila atraktiven glasbeni šov z bogato odrsko produkcijo
- Dodatni glasbeni gost bo najavljen v naslednjih dneh
- John Martin bo jutri (sobota, 5/9) nastopil v klubu Cirkus v Ljubljani
- Že kupljene vstopnice za Ritem mladosti za 5. 9. avtomatično veljajo za 12. 9. Če želite vstopnico vrniti, se obrnite na info@1nadan.si
- Vstopnica za Ritem mladosti NE velja za nastop Johna Martina v klubu Cirkus.

Hvala za razumevanje in se vidimo 12. septembra!
Ekipa Ritma mladosti

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 235

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 189

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 718

Celodnevno kopanje in savne v wellness centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

-60%
Rezerviranih 21
NOVO

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-66%
Rezerviranih 4
NOVO

Vedeževanje po telefonu ali v živo

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah?

Super cena
Rezerviranih 8

Celodnevno kopanje v Rimskih termah

Podoživite izvirna rimska kopališča v bazenih s termalno vodo, ki ima kot ena najbogatejših vod v Sloveniji dokazano zdravilne učinke za telo!