MEGA! - Do - 65 % na najem vozila pri Sixt! 1 KUPON = VW Cabrio za 1 dan, VW Polo za 3 dni ali tovorni kombi Renault za 1 dan. 2 KUPONA = BMW X1/Mercedes Benz C za 2 dni. 3 KUPONI = BMW 3/Mercedes Benz C za poroko - vikend paket!

Plačajte 35 € za vrednostni bon v višini do 100 €. Kupon je unovčljiv do konca 2012!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-65%
Prihranek:
65,00 €
 
 

Kam bi se odpeljali danes? Na poslovno pot z udobnim VW Passatom? Na počitnice z družinsko Opel Zafiro? Bi mogoče skočili do mesta, kjer bodo vsi občudovali vaš BMW serije 3? Ali pa na road trip VW Touaregom? Za vsako priložnost se bo našel primeren avto, vi se samo zleknite in uživajte v izbiri!

SIXT je eno izmed vodilnih rent a car podjetij na svetu, ki svojo prvorazredno storitev ponuja tudi preko interneta, kjer lahko rezervirate osebno vozilo, SUV, kombi za prevoz oseb, tovorni kombi, športno vozilo ali kakršnokoli vozilo po vaši želji, kar iz vašega domačega naslanjača. Širok spekter Sixtovih vozil obsega vse vrste osebnih vozil, SUV, kot tudi tovornih vozil za zadovoljitev še tako zahtevnih želja strank. Sixt rent a car ne pozna meja, zato lahko svoje osebno vozilo, tovorno vozilo, SUV, kombi za prevoz oseb ali luksuzno limuzino, rezervirate v kar 3500 poslovalnicah v več kot 90ih državah.

Kadarkoli in kjerkoli potrebujete vozilo, bo Sixt rent a car kot vaš partner mobilnosti poskrbel za vaš želje in zahteve. Kot lastnik Sixt customer kartice potrebujete le nekaj klikov za rezervacijo vašega počitniškega vozila po posebno ugodnih cenah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!