Unikatne počitnice! - 50 % na 3-dnevne aktivne počitnice za 2 na Ranču Dravinja v Bregu pri Slovenskih Konjicah: 2x nočitev s polpenzionom + 2x 2,5 ure terenskega jahanja z vodnikom za oba + druženje pri rančerskih opravilih na Ranču Dravinja!

Za začetnike je namesto terenskega jahanja možno učenje jahanja z vodnikom!

3-dnevne aktivne pocitnice za 2 na Rancu Dravinja
3-dnevne aktivne pocitnice za 2 na Rancu Dravinja
3-dnevne aktivne pocitnice za 2 na Rancu Dravinja
3-dnevne aktivne pocitnice za 2 na Rancu Dravinja
79,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
160,00 €
-50%
Prihranek:
81,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Unikatna DOŽIVLJAJSKA IZLETNIŠKA KMETIJA-RANČ DRAVINJA, s pridihom romantike in nostalgije se razprostira neposredno ob reki Dravinji.

Na ranču lahko prenočite na različne načine:
- v dvoje v SOBI ZA ZALJUBLJENE

To je zelo posebna soba, ki je namenjena samo zaljubljenim, zaročenim ali novopečenim poročenim parom… (dnevnega počitka ne ponujajo)
- kot družina v DRUŽINSKI SOBI
Soba, ki razpolaga z zadostnim številom postelj, tudi, če imate 10 svojih otrok … Ker televizije ni, ste obsojeni na igranje družabnih iger … Priporočamo pa, da se novodobne tehnologije ne poslužujete. V kolikor se bi dolgočasili, se na kmetiji vedno najde kakšno delo.
- še tri DVO- ALI TRIPOSTELJNE SOBE, ki so RUSTIKALNO- ROMANTIČNO DRUGAČNE …
- za skupine imajo SKUPINSKA LEŽIŠČA bodisi v postelji ali na senu (do 15 oseb v postelji) in do 50 na senu (spalna vreča je vaša).

TERENSKO JAHANJE za izkušene jahače. Za vse ljubitelje konj in jahanja je to prav gotovo je najlepši del druženja s konjem. V sedlu na konju je prostranost travnikov še lepša, pogled na okolico se zdi še veličastnejši. Na ježo s konji se boste v okviru te ponudbe odpravili za kar dve uri in pol!

Jahanje omogoča, da se vzpostavi direkten stik človeka z živaljo. Poleg prijetnega je ježa lahko tudi zelo poučno doživetje, saj sta na preizkušnji tako odgovornost kot tudi disciplina.
Za jahanje uporabljajo tako imenovana western sedla, ki zagotavljajo varnejšo ježo. Na razpolago so tudi angleška sedla, ob morebitni želji po učenju angleškega jahanja. Pri jahanju je vedno prisoten jahalni vodnik, ki skrbi za varno in pravilno ježo. Vodeno jahanje se vrši v maneži za konje pred samim RANČEM DRAVINJA ali v zunanji maneži pokriti z mivko, kasneje se vrši jahanje tudi na terenu okrog in v okolici RANČA DRAVINJA.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!