Neverjetno doživetje! SUPER CENA za VIP prevoz na Dunaj + ogled koncerta One Direction! V ceno je vključen prevoz za 1 osebo od doma, kjerkoli v Sloveniji, v vozilu za do 8 oseb, javna prevozna sredstva na Dunaju in vstopnico za koncert One Direction, 10. 6. 2015!

Pustite se zapeljati na koncert One Direction v stilu!

VIP prevoz na Dunaj na ogled koncerta One Direction
VIP prevoz na Dunaj na ogled koncerta One Direction
95,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

One Direction je angleško-irska pop zasedba, ki je nastala leta 2010 pod taktirko Simona Cowella, na britanskem televizijskem šovu The X Factor. Prvotno zasedbo so sestavljali Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson.
Vsi člani One Direction so samostojno nastopli na avdicijah, nato pa jih je Simon Cowell združil in ustanovil skupino. Fantje skupaj sicer niso osvojili britanskega šova talentov, a so si pridobili veliko oboževalcev in se trdno zasidrali na tretjem mestu. Še bolj impresivno pa je, da so fantje po koncu šova osvojili srca milijonov mladih po vsem svetu.

One Direction je skupina, odgovorna za tako imenovani "drugi val britanske pop invazije na ZDA", saj so njihovi singli What Makes You Beautiful, Live While We're Young in Story of My Life pristali med top 10 na ameriških lestvicah. Prav tako so fantje podrli svojevrsten rekord, saj so vsi trije njihovi albumi, Up All Night, Take Me HOme in Midnight Memories debitirali na prvem mestu ameriške Billboardove lestvice.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!