Revolucija v kozmetiki! - 71 % na FEG Eyelash Enhancer (3 ml), profesionalni serum, ki hrani in krepi trepalnice ter stimulira njihovo rast! Poštnina je brezplačna.

Zagotovite si dolge in goste trepalnice, o katerih ste vedno sanjali!

FEG Eyelash Enhancer
FEG Eyelash Enhancer
14,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-71%
Prihranek:
35,60 €
 
 

Nič ni lepšega od prelepih, dramatičnih oči! S serumom FEG Eyelash Enhancer si lahko tudi vi zagotovite dolge, lepe trepalnice. In pozabite na umetne trepalnice!

Profesionalni serum, ki hrani in krepi trepalnice ter stimulira njihovo rast!

FEG Eyelash Enhancer je profesionalni, 100% originalni, prečiščeni serum za pospeševanje rasti trepalnic, ki je eden najbolj priljubljenih tovrstnih izdelkov na svetu! Z njim si lahko zagotovite privlačne trepalnice, o katerih že tako dolgo sanjate! Z utrjevanjem in hranjenjem foliklov trepalnic ta serum poudari njihovo naravno lepoto.

FEG Eyelash Enhancer je revolucija v kozmetiki, ki ni zdravilo in nima stranskih učinkov. Serum samo neguje in hrani vaše trepalnice, tako da te postanejo daljše, gostejše in bolj privlačne - in to na učinkovit in varen način. Serum vsebuje tehnologijo za sproščanje mikromolekul in rastni faktor za trepalnice - XX, ki je dodan formule. Te komponente pospešujejo rast in gostitev trepalnic.
FEG Eyelash Enhancer lahko aktivira neaktivne folikle trepalnic in nato pospeši njihovo hitro rast. Trepalnice postanejo daljše in bolj goste že po 20 dneh uporabe izdelka!

Med uporabo seruma FEG lahko brez težav uporabljate podaljšane trepalnice, pod katerimi bodo vaše trepalnice rasle in postajale vse gostejše.
FEG deluje na dva načina: podaljša, potemni in zgosti trepalnice, hkrati pa krepi povrhnjico veke na mestu rasti trepalnic. Tako okrepljena povrhnjica preprečuje prehitro izpadanje trepalnic.

Neodvisne študije so pokazale 100% učinkovitost seruma s povprečno 56% rastjo trepalnic.

Zagotovite si torej lepše trepalnice s cenovno ugodnim, netoksičnim serumom, ki ne draži kože, ni testiran na živalih in vsebuje 100 % naravnih učinkovin.

UPORABA

Pred spanjem s priloženim aplikatorjem nanesite serum neposredno na kožo zgornje veke, na rob trepalnic ali obrvi. Odvečno tekočino popivnajte z vato ali papirnato brisačko. Večje število nanosov seruma ne bo dodatno vplivalo na rast trepalnic. Po prenehanju uporabe se rast trepalnic povrne na stanje pred uporabo.
Serum lahko uporabite tudi na redkih obrveh, ki tako postanejo bolj goste in temnejše ter lažje za oblikovanje in na splošno veliko lepše.

Priložena navodila za uporabo so v angleškem jeziku!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 169

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-59%
Rezerviranih 20

Vrhunska vzmetnica Königsmann Comfort

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnici, ki je še posebej primerna za alergike in astmatike! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-58%
Rezerviranih 12

Orbi glava za košnjo trave

Idealna za košnjo na težko dostopnih mestih!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Modna ženska ura

Popestrite videz s čudovitim modnim dodatkom!

-66%
Rezerviranih 4
NOVO

60 kapsul Travel Probiotic Complex

V tej ponudbi je na voljo tudi paket 3x 60 kapsul Travel Probiotic Complex + 1x 60 tablet z ekstraktom afriškega manga za 29,97 €

-65%
Rezerviranih 3