Za sijočo čistočo! - 80 % na komplet 9 kosov čudežnih čistilnih gobic, ki čistijo brez čistil ali kemikalij!

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 3 kosov čudežnih čistilnih gobic za 2,50 €.

3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-80%
Prihranek:
16,00 €
 
 

Čudežna čistilna gobica deluje kot radirka umazanije. Pri uporabi ne potrebujete nobenih čistil in kemikalij, dovolj je le navadna voda. Kljub temu, da je gobica na otip popolnoma mehka, s posebno tehnologijo mikrodelcev uspešno odstranjuje umazanijo z vseh vrst površin.
Gobico lahko uporabljate za čiščenje trdovratnih madežev v kopalnici, za čiščenje ploščic in fug, za čiščenje pečice in štedilnika, za čiščenje vodnega kamna, za čiščenje tal, za čiščenje rje, sledov barve, trdovratnih madežev na steklih in tudi za čiščenje površin s starimi, zažrtimi madeži.
Uporaba gobice je izjemno preprosta saj jo le rahlo zmočite, iztisnete vodo, nato pa jo uporabljate kot radirko - rahlo drgnite po madežih in umazanija bo odstranjena. Na koncu s suho krpo odstranite ostanke vode.

Gobice ne ožemajte, vodo nežno iztisnete tako, da jo položite med dlani in je ne zvijate in prepogibate. Gobica se kot navadna radirka sčasoma obrablja. Lahko jo uporabljate tudi na grobih površinah, le da bo tam obraba hitrejša. Neupoštevanje navodil skrajša življenjsko dobo in zmanjšuje čistilni efekt.

Opozorilo: Gobic ne uporabljajte na lakiranih površinah, kot je na primer avtomobilski lak, saj gobica barvo "obeavnava" kot nečistočo in jo poizkuša odstraniti. Priporočamo, da učinek prej preverite na manj vidnem mestu. Za nepravilno uporabo ne odgovarjamo. Hraniti izven dosega otrok, ne izpostavljati v stik s hrano.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!