Adijo, neželene dlačice! - 50 % na depilacijo celih nog in bikini predela + kozarec sadnega soka v eni od 4 poslovalnic Beauty World (Ptuj, Lendava, Velenje, Slovenj Gradec)!

Prepustite nadležno in nerodno odstranjevanje dlačic izkušenim rokam!

10,49€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,98 €
-50%
Prihranek:
10,49 €
 
 

Pripravite se na poletje in se znebite neprivlačnih dlačic! Po klasičnem britju dlačice takoj spet zrastejo, zato je treba postopek ponavljati vsakih nekaj dni, samo britje pa draži in poškoduje kožo. Prav zato je depilacija veliko bolj učinkovita metoda odstranjevanja neželenih dlačic - prvič zato, ker je naslednji obisk kozmetičnega salona potreben več tednov kasneje, pa tudi zato, ker novo zrasle dlačice niso prirezane in zato niso ostre in neprijetne na dotik.

Naslove in delovne čase poslovalnic najdete na TEJ SPLETNI STRANI.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-54%
Rezerviranih 33

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

Super cena
Rezerviranih 2488

Celodnevno kopanje v Zdravilišču Radenci

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! V tej ponudbi lahko izberete tudi celodnevno kopanje + dunajski zrezek s prilogo za 12,60 €.

-57%
Rezerviranih 87

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: 3 popoldneve predavanj, praktičnih vaj in primerov iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v 9 mestih po vsej Sloveniji.

-52%
Rezerviranih 8
-70%
Rezerviranih 9

Vedeževanje po telefonu ali v živo

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah?

Super cena
Rezerviranih 3