50 % popusta za sproščeno jahanje konja (1 ura) v prečudoviti spomladanski naravi!

Plačajte 11,9 € za zabavno in sproščeno ježo konj v vrednosti 24 €.

11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-50%
Prihranek:
12,10 €
 
 

Povežite se z naravo in oddirjajte na enourno ježo konja!
Navdušenje nad mitološkimi bitji ne pozna meja. Sprva so bili samorogi, ki so dirjali v mavrico nato pa so se prebudili žrebci, ki so galopirali naravnost v sončni zahod z romantičnimi vzdihljaji jezdeca. Če še vedno sanjarite o svojem poniju ali pa bi se želeli  postaviti v kožo kavboja, se boste navdušili nad ježo skoraj mitološkega bitja za eno uro. Vse romantične in pravljične duše, športniki in ljubitelji narave ter starši - omogočite sebi, princeskam in princem ter kavbojem čudovito izkušnjo ob jezdenju konja.

In nič hudega, če še ne znate jahati, z veseljem vas bodo naučili! Sedlo je pripravljeno, kaj pa vi ;) ?

Če ste radi v naravi, imate radi konje in šport boste v tokratni ponudbi doživeli nepozabni urici s konjem na prijetnem prostoru, obkroženim z gozdom in zelenicami. Nahajajo se blizu hotela Mons in Lesnine na Brdu, le 15 minut vožnje iz centra Ljubljane. Prav tako imajo organizirane različne programe jahanja, s katerimi si boste pridobili novo znanje in izkušnje ter doživeli lepe trenutke na konjskem hrbtu. Tako imate nekaj izbranih programov: konjičkove delavnice za najmlajše, šola jahanja, terensko jahanje in najem individualnih ur.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!