SUPER CENA! 3-dnevni romantični vikend v Parizu: povratna letalska karta Ljubljana - Pariz - Ljubljana (vključno z letališkimi taksami) + namestitev v hotelu turistične kategorije 3* (2x nočitev z zajtrkom) v centralnem delu z dobrim izhodiščem za obisk vseh glavnih mestnih znamenitosti!

Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... Bienvenue!

Pariz
Pariz
Pariz
Pariz
Pariz
295,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

PARIZ - svetovno metropolo, označujejo kot mesto ljubezni, mesto svetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odlične kulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... Bienvenue!

Predlog za obisk francoske prestolnice:
1. DAN: Ljubljana - Pariz

Prihod na ljubljansko letališče dve uri pred poletom, v zgodnjih jutranjih urah. Polet v Pariz, kamor je predviden pristanek v zgodnjih dopoldanskih urah. Lastni prevoz v mesto. Pred vami so trije dnevi namenjeni raziskovanju enega izmed najbolj romantičnih in najlepših mest na svetu. Predlagamo, da obiščete in raziščete mesto, se prepustite pariškemu utripu, uživate v kulinaričnih dobrotah in si dodobra napolnite baterije. Na ogled mesta predlagamo da se odpravite peš in z metrojem ter obiščete znamenitosti kot so Opera Garnier, katedrala Notre Dame, trg Concorde, Elizejske poljane, se morda sprehodite do mimo Panteona do znamenite Sorbonne. Namestitev v hotelu. Zvečer vam predlagamo obisk Pigala z metrojem, sprehod do bohemskega Montmartra z ogledom bazilike Sacre-Coeur ter trgom slikarjev. Če boste želeli, se lahko odločite tudi za obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Nočitev.

2. DAN: Pariz
Po zajtrku predlagamo nadaljevane ogleda mesta z metrojem in peš. Zagotovo ne smete prezreti  muzeja Louvre, ki je eden najstarejših in največjih muzejev na svetu, nato se sprehodite do  najživahnejšega trga v Parizu - place de la Concorde, in dalje do trga - place Vendome in Etoile ter slavoloka zmage. Predlagamo vožnjo z ladjo po reki Seni, kjer boste mesto spoznali z drugačne perspektive. Predlagamo sprehod do Eifflovega stolpa in po želji vzpon nanj. Lahko pa se odločite za obisk mestnega otoka s katedralo Notre Dame in Sainte Chapelle, boulevarja St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo. Zvečer predlagamo obisk katere izmed mnogih pariških restavracij. Nočitev.

3. DAN: Pariz - (Versailles ali Eurodisney) - Ljubljana
Po zajtrku lahko nadaljujete z obiskom katerega izmed mnogih zanimivih pariških muzejev, s sprehodom po mestu, lahko pa se odpravite v Versailles in si ogledate dvorec, ki ga je dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Če pa ste ljubitelji zabaviščnih parkov potem se lahko s hitro železnico (RER) odpeljete do zabaviščnega parka Eurodisney in se prepustite dogodivščinam med slavnimi Disneyevimi  junaki. Večerni polet v Ljubljano.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 59
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

3-dnevni novoletni oddih v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

Ne spreglejte vseh novoletnih aranžmajev v Hotelu Park Plaza Belvedere 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 128
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe. Kuponi so unovčljivi kar do 29. 2. 2020!

Super cena
Rezerviranih 93
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Čatež, Slovenija

3-dnevni wellness paket s polpenzionom v Hotelu Terme 4*

Odpravite se v Terme Čatež na nepozabne počitnice! Kuponi so unovčljivi kar do 9. 4. 2020.

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Popoln NOVOLETNI oddih v Hotelu Istra 3*

SILVESTROVANJE v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Radenci, Slovenija

Popoln 3-dnevni oddih z neomejenim kopanjem; Hotel Radin 4*

Vstopite v svet termalnih mehurčkov!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

Silvestrov oddih v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

Pozdravite prihajajoče leto na snežnih strminah Kop!