50 % popusta za 1 uro bowling-a za 5 oseb z izposojo bowling čevljev na Bowlingu Planeta Tuš Maribor + družinska pizza po izbiri premera 50 cm, v Restavraciji Planet Tuš Maribor!

Plačajte 20,13€ za 1 uro bowlinga s prijatelji + slastno družinsko pizzo po izbiri v vrednosti 40,25€.

20,13€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,25 €
-50%
Prihranek:
20,12 €
 
 

Zabava s prijatelji na bowlingu s slastnim prigrizkom!
Nedolgo nazaj smo se odločili, da v odličnost ponudbe vnesemo tudi znanstveni pristop in dobili odgovor znanstvenikov, ki se strinjajo, da je bowling anaerobna vrsta telesne vadbe, ki si prizadeva k izgubi telesne mase, zaradi navdušenega vihtenja kugle osvoboditev stresa, zaradi kroga prijateljev noro zabavo in da deluje tudi v smeri pozitivne tekmovalnosti ob vzhičenem povečevanju kul točk. Zagotovite si pravo ravnotežje v vašem življenju ob nori in razbijaški uri bowlinga v Planetu Tuš Maribor. Celotna družba 5-ih prijateljev si bo ob antistresnem druženju, izposodila tudi par modnih bowling dodatkov - bowling čevljev, za dvig energije pa bodo poskrbeli v Restavraciji Planet Tuš Maribor z ogromno pizzo po vaši izbiri.
Ker v Planetu Tuš Maribor ne morejo, da vas ne bi še malo razvajali pa ob nakupu več kot 5 kuponov brezplačno igrate tudi 1 uro biljard.

Najboljše razbijaške zabave so na Bowlingu Planeta Tuš doma :)

Si želite zabave, rekreacije in sprostitve hkrati? Potem je Bolwing Planeta Tuš prava izbira za vas. Na bowlingu Planeta Tuš Maribor vam ponujajo 20 moderno opremljenih bowling stez. A Bowling Planeta Tuš je mnogo več kot le bowling center. Ponujajo vam tudi živahne večerne in nočne zabave z glasbo za vse starosti in izjemnimi svetlobnimi in zvočnimi efekti. Tu vam nudijo: brezplačno razlago pravil in tehnike igranja, posebne steze z ograjicami za otroke, organizacijo praznovanj otroških rojstnih dni, posebne ugodnosti za podjetja, športne klube, društva ter študentske in dijaške organizacije, organizacijo športnih dnevov, turnirjev in lig, dve VIP sobi z biljardom, elektronskim pikadom in ročnim nogometom, primerni za zaključene družbe, zabave in sproščena poslovna srečanja, raznovrstno gostinsko ponudbo, nore disco zabave ob petkih in sobotah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!