Prvič v Sloveniji in ekskluzivno preko založbe Inspiracija, vam predstavljamo predprodajo slikanice s priloženo zgoščenko Mabel Katz z naslovom Zaživeti na najlažji način – Čudovito poročilo, ki ga morate spoznati.

Na vsakih 10 kupljenih slikanic bo Zavod dober namen eno podaril otrokom iz socialno ogroženih družin. Zraven tega bo od vsake prodane slikanice namenil dodatne 3 EUR za nakup hrane in oblačil.

17,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Bližamo se najlepšemu času v letu.
Bližamo se božičnim praznikom in izkoriščam priložnost, da vam voščimo vesel Božič in obilo uspeha v letu 2015.
Naj bo ta podvojen, morda ne toliko v številkah, temveč v vaše notranjem veselju, miru, zdravju in sreči. Na vas se obračamo z željo, da bi ta Božič bil drugačen tudi za otroke iz socialno ogroženih družin. Prinesimo v njihov dom srečo, upanje, mir in ljubezen. Vse to namreč prinaša slikanica s priloženo zgoščenko avtorice Mabel Katz z naslovom Zaživeti na najlažji način – Čudovito poročilo, ki ga morate spoznati.
Pobuda En otrok ena slikanica je nastala v želji, da zvočno slikanico dobijo tudi tisti otroci, katerih starši si jo zaradi svoje ekonomske situacije enostavno ne morejo privoščiti. Na vsakih 10 kupljenih slikanic bomo eno podarili otrokom iz socialno ogroženih družin. Zraven tega bomo od vsake prodane slikanice, namenili dodatne 3 EUR za nakup hrane in oblačil. Vabimo vas, da kupite zvočno slikanico za vaše otroke in s tem prispevate svoj delež, da letos lučke v otroških očeh ne bodo ugasnile tudi tam, kjer si je ne morejo privoščiti. Prinesimo v njihov dom srečo, upanje, mir in ljubezen. Vse to namreč prinaša zvočna slikanica avtorice Mabel Katz z naslovom Zaživeti na najlažji način – Čudovito poročilo, ki ga morate spoznati.

V omenjni slikanici in na priloženi zgoščenki, želi avtorica Mabel Katz, podeliti z vami vse tisto, kar pozna danes pa tega ni poznala, ko je bila še kot otrok. Slikanica temelji na njenih spoznanjih, ki jih je osvojila na poti Ho’oponopono. Slikanica vsebuje enostavna sporočila za otroke vseh starostnih obdobjih pa tudi za odrasle, ki so prepoznali svojega notranjega otroka. Cilj samih besed je, da pomagajo odpirati srca in oči vseh otrok ter jih spomniti na srečo in notranji mir, ki smo ju prejeli ob rojstvu.

Sporočila odpirajo srce, vzpodbujajo radost, mir in ljubezen v vsakem od nas, ne glede na število let in na našo starost. Slikanica odkriva tančico skrivnosti, da smo lahko srečni v vsakem trenutku, ker je to naša pravica od rojstva dalje. Slikanica nas uči, da smo popolni takšni kakršni smo, da imamo edinstvene talente, da lahko vse dosežemo kar si želimo in da v življenju nismo nikoli sami. Dovolj razlogov da je vaš letošnji dober namen za Zavod dober namen, ki bo poskrbel, da letos lučke v otroških očeh ne bodo ugasnile. Z vašo pomočjo seveda. Hvala, hvala, hvala.  Otroci so naše bogastvo. Ne dovolimo da ugasnejo lučke v njihovih očeh.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!