50 % popusta na afriški večer s pojedino za dve osebi, plesnim nastopom in pfresenečenjem, v restavraciji Kalabaš!

Plačajta 20 € in okusita fuzijo okusov dobrot s črne celine: banana z zeleno lečo + kelewele + momo v curry omaki s kuskusom, v vrednosti 40 €.

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Okus in atmosfera po afriško! Na odličnem večeru s prijatelji lahko spodbujate zdrave odnose, ki bi sicer lahko bili omejeni na brezosebno tipkanje množičnih sporoil in nepoznavanje kulture prehranjevanja na afriškem večeru. Zagotovite si obilo grižljajev z eno osebo ali družbo prijateljev v živo, v odlični afriški restavraciji Kalabaš. Večerni dogodek bodo popestrili s plesnim nastopom in še presenečenjem. Vi pa boste okušali eksotične afriške jedi, ki se bodo zlile v fuzijo odličnih okusov, ki jim na srečo ne bo videti kraja ob banani z zeleno lečo, kelewele-jem in momotom v curry omaki s kuskusom.
Nič več ne čakajte, naj v vas zavlada Afrika ;)

Restavracija kalabaš vam v čudovitem afriškem ambientu ter ritmih afiške glasbe ponuja različne okuse afriške hrane, malice, kosila, prostor za zaključene družbe! V jutranjih urah vas vabijo v prijetni afriški ambient na tople napitke ali kavo, kjer vam bodo z veseljem postregli tudi kako sladico. V času malice in kosila imajo za vas pripravljene raznovrstne dnevne menije. Obiščete jih lahko vsak dan, vključno s soboto med 10.00 in 22.00 uro, nedeljo med 11.00 in 19.00 uro. Kljub temu, da vas z današnjo ponudbo vabijo na slastni afriški zvitek momo pa si lahko prste oblizujete tudi ob drugih specialitetah: hladne predjedi, pekoče juhe, afriški jajčevci, pečeno meso v vroči čili omaki, jambi in okusnih sladicah, ki jih res ni malo ;)

Mmmm, izkusite afriški večer kar v središču Ljubljane :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!