- 50 % na 1-dnevni organiziran predbožični izlet v Budimpešto: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (odhod iz Ljubljane ali Celja), zunanji ogledi po programu, vodenje, cestnine, parkirnine in osnovno zavarovanje! Termini odhodov 13. 12. in 27. 12. 2014.

Pri ponudbi lahko izberete tudi odhod iz Maribora ali Murske Sobote za 26,50 €!

budimpešta
budimpešta
budimpešta
budimpešta
29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Praznična Budimpešta!

Odpravite se na izlet v Budimpešto, glavno mesto Madžarske, ki leži ob Donavi in je znano po svoji čudoviti arhitekturi, veliki izbiri termalnih kopališč, nočnemu življenju, nakupovanju ... Prestolnica je od Ljubljane oddaljena približno 450 kilometrov, znana je po mostovih preko reke Donave, ki deli mesto, in je po številu prebivalstva (2,5 milijona) 6. največje mesto v Evropski uniji. Poleg čudovitega gradu in številnih raznolikih cerkva, si je v Budimpešti potrebno ogledati tudi parlament, opero, številne trge in seveda izjemne mostove. Zaradi svoje slikovitosti si je prislužila tudi vzdevek "vzhodni Pariz", in je od leta 1987 na UNESCOvem seznamu svetovne dediščine zaradi svojega kulturnega in arhitekturnega pomena.

To je tudi mesto, ki je svetovno znano po svojem edinstvenem in mladostnem utripu. Spoznava in občuduje ga vse več mladih iz celega sveta, zaradi svoje slikovite lege, veličastne arhitekture ter posebnega ozračja pa je izjemno privlačen turistični in nakupovalni cilj, zato se ne obotavljajte in si tudi vi podarite občudovanja vreden obisk tega lepega in nam zelo bližnjega mesta!

Program: V zgodnjih jutranjih urah se bomo iz različnih krajev v Sloveniji odpravili proti Madžarski. V madžarsko prestolnico bomo prispeli v dopoldanskih urah.
Z avtobusom si bomo ogledali slikovit Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, nepozabno državno opero, pravkar obnovljen parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kjer je vsako leto organiziran velik adventni sejem z bogato kulinarično ponudbo. Čas za kosilo in/ali predbožične nakupe. Popoldan bo čas za ogled Budimpešte iz druge perspektive; ponujamo vam možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo).
V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji. V Ljubljano bomo predvidoma prispeli okrog polnoči.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 144

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 1663

Celodnevno kopanje in savne v termalnem centru Fontana

Mega cena za celodnevno sprostitev + kuponček MTC Fontana za popust na hot-dog ali bageto v mini baru!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Celodnevna odrasla vstopnica za vodni park Istralandia

V tej ponudbi je na voljo tudi otroška celodnevna vstopnica za vodni park Istralandia za 16,90 €!

-59%
Rezerviranih 3
-90%
Rezerviranih 6
NOVO

Online tečaj angleščine ali ruščine ali kitajščine

V tej ponudbi lahko izberete tudi online tečaj angleščine, ruščine in kitajščine za 19,90 €!