- 51 % na 1-dnevni organiziran predbožični izlet v Budimpešto: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (odhod iz Maribora ali Murske Sobote), zunanji ogledi po programu, vodenje, cestnine, parkirnine in osnovno zavarovanje! Termini odhodov 13. 12. in 27. 12. 2014.

Pri ponudbi lahko izberete tudi odhod iz Ljubljane ali Celja za 29 €!

budimpešta
budimpešta
budimpešta
budimpešta
26,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-51%
Prihranek:
28,50 €
 
 

Praznična Budimpešta!

Odpravite se na izlet v Budimpešto, glavno mesto Madžarske, ki leži ob Donavi in je znano po svoji čudoviti arhitekturi, veliki izbiri termalnih kopališč, nočnemu življenju, nakupovanju ... Prestolnica je od Ljubljane oddaljena približno 450 kilometrov, znana je po mostovih preko reke Donave, ki deli mesto, in je po številu prebivalstva (2,5 milijona) 6. največje mesto v Evropski uniji. Poleg čudovitega gradu in številnih raznolikih cerkva, si je v Budimpešti potrebno ogledati tudi parlament, opero, številne trge in seveda izjemne mostove. Zaradi svoje slikovitosti si je prislužila tudi vzdevek "vzhodni Pariz", in je od leta 1987 na UNESCOvem seznamu svetovne dediščine zaradi svojega kulturnega in arhitekturnega pomena.

To je tudi mesto, ki je svetovno znano po svojem edinstvenem in mladostnem utripu. Spoznava in občuduje ga vse več mladih iz celega sveta, zaradi svoje slikovite lege, veličastne arhitekture ter posebnega ozračja pa je izjemno privlačen turistični in nakupovalni cilj, zato se ne obotavljajte in si tudi vi podarite občudovanja vreden obisk tega lepega in nam zelo bližnjega mesta!

Program: V zgodnjih jutranjih urah se bomo iz različnih krajev v Sloveniji odpravili proti Madžarski. V madžarsko prestolnico bomo prispeli v dopoldanskih urah.
Z avtobusom si bomo ogledali slikovit Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, nepozabno državno opero, pravkar obnovljen parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kjer je vsako leto organiziran velik adventni sejem z bogato kulinarično ponudbo. Čas za kosilo in/ali predbožične nakupe. Popoldan bo čas za ogled Budimpešte iz druge perspektive; ponujamo vam možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo).
V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji. V Ljubljano bomo predvidoma prispeli okrog polnoči.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 46
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Selce, Hrvaška

3-dnevna sprostitev tik ob morju, v Hotelu Selce

Otrok do 6. leta gratis!

Super cena
Rezerviranih 19
Nočitev: 3  |   Oseb: 4
Novi Vinodolski, Hrvaška

Nepozaben oddih v apartmajih Di Blu z lastno plažo

Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov v apartmajih Di Blu med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Novi Vinodolski, Hrvaška

Družinski poletni all inclusive light oddih v hotelu Lišanj

Otrok do 13,99 let GRATIS! Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 2
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Popoln wellness paket v Hotelu Slovenija 4*

Rogaška Slatina s svojo več kot 400-letno tradicijo sodi med najstarejša in največja slovenska zdravilišča. Od petka do nedelje bivanje s polpenzionom, od ponedeljka do petka pa s polnim penzionom!

Super cena
Rezerviranih 3
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

3-dnevni oddih v Grmovškovem domu na Kopah, Pohorje

Preživite dopust v idilični naravi. Otroci do 5,99. leta gratis!

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
NOVO Španija

Čudovit 6-dnevni izlet v Barcelono in Costa Bravo

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!